Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 20 jan 2022
Leestijd: 1 minuut

Schaatskoppel Koen Verweij en Jutta Leerdam te zien in eigen documentaire op Videoland

Hét sportiefste koppel van Nederland?! Koen Verweij (31) en Jutta Leerdam (23) zijn vanaf vandaag te zien in hun eigen documentaire op Videoland. De serie heet: ‘Koen en Jutta – Alles of niets’. Het gaat over de weg naar de Olympische Spelen in Peking en hoe zij er alles aan doen om te winnen. Wel moeten ze zich natuurlijk eerst kwalificeren en daar moeten ze hard voor trainen.

Koen en Jutta op Videoland

RTL zegt over de serie: “De voorbereidingen zijn loodzwaar en lijken soms hun tol te eisen. “Naast het compleet afzien zijn er ook momenten voor ontspanning. Tijdens de familiebezoeken spreken ouders, broers en zussen openlijk over de impact die het schaatsleven van Koen en Jutta op hun familieleven heeft.” Naast de voorbereidingen krijgen we ook een kijkje in het privéleven van het koppel. Zo gaan ze samen winkelen en gaan ze op vakantie naar St. Moritz.

Leerdam was in Heerenveen succesvol en bemachtigde voor de 500 en 1000 meter een olympisch ticket. Op het OKT kon de 31-jarige Verweij niet voor een verrassing zorgen. Hij plaatste zich op de 1500 meter niet voor de Spelen.

Teaser

Videoland deelt vandaag de teaser van deze driedelige documentaire:


“Olympisch goud in Peking, dat is hun doel. Volg dit liefdeskoppel in het jaar dat zij zich klaarmaken voor hun ultieme droom! Koen & Jutta – Alles Of Niets is nu te zien.”

Vanaf vandaag op Videoland: de documentaire ‘Please Hate Me’ over online haat en fame