Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 20 jan 2022
Leestijd: 2 minuten

YES! Jouw favoriete jeugdserie Totally Spies komt terug met een nieuw seizoen

Droomde jij er vroeger ook van om onderdeel te zijn van WHOOP? Om samen met je vriendinnen de wereld te redden? Om rond te lopen in de hipste kleding en gebruik te maken van de coolste gadgets? Dan ben je niet de enige. De meiden uit de serie Totally Spies waren ontzettend populair en wij hebben dan ook (bijna?)! elke aflevering gezien. Goed nieuws: de serie komt terug!

YES!

Totally Spies

Sam, Clover en Alex keren terug in het trio Totally Spies. De dames keren na acht jaar terug voor een nieuw seizoen. Dat laat Thomas Astruc, die als animator meewerkte aan de originele serie, weten op Twitter.

“I don’t know if it’s already well know, all over internet or what but I’ve just learned that… THERE’S A NEW SEASON OF TOTALLY SPIES IN THE MAKING!

Here we gooo!
Here we gooooooo!”

Even je geheugen opfrissen?

In Totally Spies volg je de avonturen van drie jonge studenten uit het glamoureuze Beverly Hills. Het trio bestaat uit Sam, Clover en Alex. De meiden hebben allemaal hun eigen kwaliteiten en dit komt dan ook goed van pas tijdens verschillende missies. Zo is Sam erg slim, Clover is en echte flirt en Alex is lekker sportief. De meiden werken als spionnen voor WOOHP dat wordt geleid door de iconische Jerry (bekend van de uitspraak: “vraag het niet aan mij, ik ben met pensioen”).

De Totally Spies moeten de wereld redden van bedreigingen en boeven. Vaak doen ze dit met de beste gadgets en vermommingen, allemaal gefaciliteerd door WHOOP. Denk aan de compowder, laserpen en jetpack.

In de stemming komen? Bekijk deze aflevering op YouTube:

OMG! Nikkie de Jager is te zien in het tweede seizoen van Euphoria