Kim van der Blom
Kim van der Blom Entertainment 19 jan 2022
Leestijd: 2 minuten

OMG! Nikkie de Jager is te zien in het tweede seizoen van Euphoria

Onze eigen Nikkie de Jager is groots over de hele wereld. Ze domineert al jaren de YouTube-scene met haar populaire beauty video’s. Maar nu is ze op een wel heel opmerkelijke plek gespot door fans.. namelijk in de populaire HBO-serie Euphoria met o.a. Zendaya in de hoofdrol. Nikkie kan het bijna niet geloven en kan haar enthousiasme niet bedwingen.

YES GIRL!

Nikkie de Jager in het tweede seizoen van Euphoria

De Nederlandse fans die al zijn begonnen aan het tweede seizoen van Euphoria hebben het vast wel gezien: Nikkie de Jager heeft een klein rolletje in Euphoria. Niet alleen de fans, maar ook Nikkie zelf is super enthousiast met haar korte verschijning in de serie. Ze kan haar enthousiasme dan ook niet verbergen op Instagram. “Ik zit in seizoen twee van Euphoria” zegt ze meerdere keren vol enthousiasme. Vervolgens laat ze de scene zien waarin we haar kunnen zien. Personage Kat ligt op bed met haar laptop, als de camera inzoomt op haar laptop zien we dat ze naar een van de YouTube video’s van Nikkie zit te kijken. De rol was duidelijk niet gepland, maar dat maakt het eigenlijk nóg leuker.

“Dat ben ik, dat ben ik” zegt Nikkie na het fragment te hebben laten zien. Daarna zegt ze: “De Oscars, ja? Ik kom eraan! Ik kom! Bekijk hieronder de video:

Nikkie samen met Adele

Dit is niet de eerste droom van Nikkie die uit is gekomen. Niet lang geleden nam Nikkie de Jager een video op met niemand minder dan haar idool Adele. In de video zien we hoe ze de helft van Adele haar gezicht opmaakt, net zoals in Nikkie’s ‘The Power of Makeup’ video. Maar niet alleen de droom van Nikkie kwam uit, ook Adele wilde al langere tijd opgemaakt worden door de Nederlandse YouTuber.

Nikkie gaat voor de ‘signature’ look van de zangeres, met een sterke wenkbrauw en een strakke eyeliner. De twee kletsen als vriendinnen en praten over haar nieuwe album, over make-up, over het leven, haar nieuwe puppy’s en Adele’s niet bestaande wenkbrauwen.

Nikkie de Jager was als kind al te zien in dit populaire tv-programma