Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 6 dec 2021
Leestijd: 2 minuten

Nikkie de Jager was als kind al te zien in dit populaire tv-programma

Als er één iemand een goed jaar heeft gehad, is het Nikkie de Jager wel. De populaire YouTuber deed voor een tweede keer mee aan Wie Is De Mol? en won deze editie. Ze mocht de make-up doen van grote sterren zoals Drew Barrymore, Selena Gomez én Adele. Ook presenteerde ze het Eurovisie Songfestival en won een Televisier Ster voor beste presentatrice.

Wat kan ze niet?!

Jeugdvideo bij Linda’s Wintermaand

Nikkie was afgelopen zondag 5 december te gast bij Linda’s Wintermaand, samen met komiek en presentator André van Duin. Linda begint haar programma met vragen over de jeugd van André en Nikkie. Linda begint bij kinderfoto’s van André en vertelt daarna dat ze ook een leuke, bijzondere jeugdvideo van Nikkie heeft gevonden.

Nikkie kijkt verbaasd en ietwat beschaamd als Linda zegt:‘Jij hebt meegedaan aan ‘De wereld van K3, hè.’ Nikkie vertelt dat ze als jong meisje erg verlegen was, maar dat ze wél graag wilde doorbreken. Oh, en ze was ontzettend fan van K3 en wilde gewoon Kathleen zijn. Toch heeft de verlegenheid haar niet tegengehouden, want ze heeft zelfs opgetreden in het kinderprogramma!

De aflevering mét bewegend beeld is hier te bekijken.

Nikkie de Jager
Bron: Linda’s Wintermaand
Nikkie
Bron: Linda’s Wintermaand

De Power of Make-Up

Nikkie is al lang een van de meest bekende en populairste beauty-YouTubers. In 2015 steeg de populariteit van Nikkie na het opnemen van‘The Power of Makeup’. In deze video maakt ze de helft van haar gezicht op, om de ‘power’ van make-up te laten zien.

Nikkie vertelt:‘Ik heb het gevoel dat make-up shaming de laatste tijd een ding is geworden. Het is alsof het een schande is om make-up te doen om plezier te hebben. Daarom leek het me gaaf om je de kracht van make-up te laten zien. Een transformatie. Omdat make-up… LEUK is!’

Onlangs kwam de droom van de YouTuber uit, want ze mocht zangeres Adele opmaken. Bekijk hier de video.

Wil je weten: NikkieTutorials krijgt haar eigen documentaireserie op YouTube (!)