Kim van der Blom
Kim van der Blom Love & Seks 6 dec 2021
Leestijd: 3 minuten

Wat staat je deze week te wachten? Dit is je weekhoroscoop van week 49

De week is maar weer net begonnen en we hebben alweer een weekhoroscoop voor je klaar staan. En da’s precies wat je nodig hebt, want hoe fijn is het om alvast te weten hoe de rest van de week eruit gaat zien? Benieuwd naar de kansen, gekke wendingen en geluksmomentjes die week 49 voor jou in petto heeft?

Dit is wat jouw weekhoroscoop je deze week gaat brengen..

Weekhoroscoop week 49

Heb je iets spannends op de planning staan deze week, of ben je benieuwd wat er allemaal gaat gebeuren? It’s in the stars. Het is altijd spannend om te lezen wat de sterren nou weer voor jou in petto hebben. Helemaal confronterend als je weekhoroscoop ook volledig past en klopt met wat er in je leven gebeurt.

1. Ram

Jouw sterke wilskracht stelt je deze week in staat je grote doorzettingsvermogen te tonen. Anderen zijn onder de indruk. Je neemt op het juiste moment de juiste beslissing. Dit is belangrijk, het heeft invloed op de rest van je leven.

2. Stier

Laat je niet gelijk van de wijs brengen als het deze week even niet zo gaat als je had verwacht. Dat is echt niet nodig. Jij weet wat je wilt en hoe je daar kunt komen. Doorzetten op de ingeslagen weg dat is de kunst en zeker de enige kans op succes.

3. Tweeling

Jouw werkzaamheden nemen deze week erg veel tijd in beslag en je houdt veel te weinig tijd over voor jezelf. Dit kun je niet al te lang blijven volhouden. Zorg er dus voor dat deze periode eindig is en zoek en boek alvast een leuke vakantie.

4. Kreeft

Jij moet deze week een belangrijke beslissing nemen. De toekomst hangt af van de moed om aan later te denken en het hier en nu te vergeten. Je kunt genoeg redenen bedenken om iets niet te doen, bedenk nu eens redenen om het wel te doen.

5. Leeuw

Laat je deze week niet ontmoedigen door wat tegenslag. Houd je doel voor ogen, dan weet je waar je voor vecht. Je weet dat jouw doel haalbaar is. Als het dan wat langer duurt, heb je uiteindelijk een nog beter gevoel als het gelukt is.

6. Maagd

Jij maakt deze week goede kansen op leuke contacten, vooral bij personen van het andere geslacht. Je uitstraling is aantrekkelijk. Jij bent ronduit sexy en dat is te merken aan alle aandacht. Je moet je er wel voor openstellen. Wil je niks, gebeurt er niks.

Deze kerst make-up past perfect bij je, volgens jouw sterrenbeeld

7. Weegschaal

Doe dat wat je echt wilt. Je idealen hoef je niet te laten varen alleen maar omdat het leven even anders loopt. Als je iets werkelijk wilt, zul je daar de mogelijkheid toe vinden. Stel je eigen prioriteiten in het leven.

8. Schorpioen

Jij bent op zoek naar afwisseling in je liefdesleven. Daar heb je veel voor over en je wilt er voor vechten. Je zult ook zeker vinden wat je zoekt. Let er wel op dat je niet verkrampt tijdens je zoektocht, want dan lukt het niet.

9. Boogschutter

Laat je niet zo bang maken. Zet deze week je plannen door. Je leert dan hoe goed het is af en toe je adem in te houden. Doe de dingen gewoon, ook al is het eng. Als je het eenmaal hebt gedaan zul je je afvragen waar je nou zo bang voor was.

10. Steenbok

Je bent deze week zeer wantrouwend tegenover iedereen. Daardoor kan men maar niet of zeer moeilijk met je in contact komen. Snij jij je daarmee uiteindelijk niet zelf in de vingers? Probeer eens voor een goede vriend de deur op een kiertje te zetten.

11. Waterman

Je gaat deze week zeer voorzichtig te werk en dat is eigenlijk niets voor jou. Je voelt je wellicht een beetje onzeker. Door realistische doelen te stellen, die je met zekerheid kunt behalen keert je zelfvertrouwen vanzelf weer terug. Probeer het!

12. Vissen

Je staat deze week voor een belangrijke beslissing. Neem dit niet te licht op. Neem de tijd voor je beslissing. Weeg alle voordelen en nadelen goed tegen elkaar af, want deze beslissing bepaalt je nabije toekomst.

Dit artikel verscheen eerder op Metro.