Kim van der Blom
Kim van der Blom Lifestyle 19 jan 2022
Leestijd: 2 minuten

Heb je altijd al in de ‘Too Hot To Handle’ villa willen verblijven? Dat kan nu!

Deze maand werd aangekondigd dat er op 19 januari een derde seizoen van Too Hot To Handle naar Netflix komt. Eerder werden de prachtige deelnemers voor dit seizoen bekendgemaakt, maar ook de locatie waar de show is opgenomen is adembenemend. Heb jij altijd al gedroomd om op deze prachtige locatie te verblijven? Dat kan!

Too Hot To Handle locatie

Je vraagt je vast af waar dit seizoen van Too Hot To Handle is opgenomen. Als je het tweede seizoen van de serie hebt gezien, kan het je bekend voorkomen. Zowel seizoen 2 en seizoen 3 zijn namelijk achter elkaar opgenomen op de Turks- en Caicoseilanden. Het eerste seizoen werd opgenomen in een villa in Mexico, maar daarna kozen de producenten voor dit prachtige eiland. De reden hiervoor was om de deelnemers te verassen en hierdoor konden ze makkelijker met de huidige maatregelen omgaan.

De Turks- en Caicoseilanden zijn de perfecte locatie voor op je bucketlist, maar de exacte locatie van seizoen twee en drie is Turtle Tail Estate. Dit is een luxe vakantiehuis en je kan het zelfs huren! Het is helaas wel prijzig en je zal er goed voor moeten sparen.

Luxe villa

Het landgoed waar de serie wordt opgenomen is van Island House Luxury Villa Management. Die ook wat andere luxe villa’s bezitten die je kunt huren. Wil je de Too Hot To Handle-ervaring? Dan moet je zeker voor Turtle Tail Estate gaan. Voor een overnachting in deze prachtige villa moet je wel € 10.780 over hebben.

Het klinkt veel, dat is het ook, maar je krijgt er wel aardig wat luxe voor terug. Naast de prachtige villa krijg je ook een privéstrand en een conciërge die alles voor je zal regelen tijdens je verblijf. De villa heeft plaats voor 10 gasten, met vijf slaapkamers, vijf badkamers, een verwarmd zwembad, een speelkamer, fitnessruimte en zelf een thuisbioscoop. Daarnaast krijg je ook je eigen huishoudster, chefkok en butler. De perfecte locatie voor een romantisch uitje.

Wie weet? Misschien wil jij na het kijken van het derde Too Hot To Handle seizoen toch de Turtle Tail Estate op je bucketlist zetten of verblijf jij binnenkort zelf in de villa.

Dit is alles wat we weten over Too Hot To Handle seizoen 3