Kim van der Blom
Kim van der Blom Entertainment 8 jan 2022
Leestijd: 2 minuten

Dit is alles wat we weten over Too Hot To Handle seizoen 3

Ben jij ook zo klaar met de regen en de kou? Netflix brengt binnenkort de zomer naar jouw huiskamer met het nieuwste seizoen van Too Hot To Handle. Het is alweer het derde seizoen en dit is alles wat we tot nu toe weten.

Too Hot To Handle

Als je niet bekend bent met de serie Too Hot To Handle, hier een kleine omschrijving: in de serie gaat een groep singles voor een paar weken in een exotische villa leven. Maar de singles mogen geen seks met elkaar hebben en ook niet met elkaar zoenen. Doen ze dit wel? Dan worden ze gestraft door een kegelvormige robot genaamd Lana. De straf houdt in dat er geld uit de prijzenpot gehaald wordt.

Op 19 januari 2022 keert deze realityshow terug voor een derde seizoen. Kunnen de deelnemers dit seizoen de verleiding weerstaan? Dit is alles wat al over het nieuwe Too Hot To Handle seizoen bekend is.

De deelnemers van het derde seizoen

De deelnemers zijn zojuist bekengemaakt. Wij stellen ze hier aan je voor.

Waar is het derde seizoen opgenomen?

Volgens Harper’s Bazaar US is het derde seizoen gelijk na het tweede seizoen opgenomen. Dit was tijdens de lockdown. Hierdoor zou het logisch zijn dat het op dezelfde locatie is opgenomen als het tweede seizoen: de Turks- en Caicoseilanden. Maar de show zit vol onverwachtse wendingen, dus het zou zo maar op een andere locatie zijn opgenomen.

Is er een trailer voor Too Hot To Handle seizoen 3?

Jazeker! Deze trailer belooft veel goeds.

Wat heeft Netflix gedeeld over het derde seizoen?

De vice-president van Netflix, Brandon Riegg, vertelde aan Variety dat hij “enthousiast was om ‘Too Hot To Handle’ terug te brengen voor twee nieuwe seizoenen in een tropisch paradijs.”

Brandon:“Netflix-leden over de hele wereld werden verliefd op de hilarische capriolen van seizoen één, en nu hoeven fans niet lang te wachten om te zien hoe onze nieuwe deelnemers proberen (en falen) om Lana’s strikte regels te volgen met veel wendingen en verrassingen onderweg.”

Wij kunnen niet wachten op het derde seizoen en gaan zeker kijken! Jij ook?

Dit is alles wat we weten over Love Island UK 2022: releasedatum, presentatrice en meer