Kim van der Blom
Kim van der Blom Beauty en Style 8 jan 2022
Leestijd: 2 minuten

Nagelinspiratie: deze 7 kleuren en designs zijn nu helemaal in

De nieuwe lockdown is het perfecte moment om op zoek te gaan naar inspiratie voor je eerste manicure wanneer deze ellende voorbij is. Zoek jij nog naar de perfecte kleur? Dan ben je hier aan het juiste adres want wij hebben zeven trendy kleuren voor je op een rijtje gezet die op dit moment helemaal in zijn.

Dit jaar gaan we veel tinten zien die je al kent, maar er is ook plaats voor kleuren die je misschien niet snel zou kiezen. Hier zijn de zeven kleuren die jij zeker dit jaar moet kiezen.

1. Fuchsia

Deze kleur is perfect voor elk seizoen en daarom perfect als trend voor 2022. Het is een gedurfde kleur, die symbool staat voor energie, balans maar ook kalmte en zelfvertrouwen.

2. Mint groen

Deze kleur is perfect zowel solo als met nail art. Wat vind jij van de kleur?

3. Periwinkle

Periwinkle is een coole variant op paars, een kleur die je dit jaar zeker moet proberen. Daarnaast is de kleur perfect voor elke huidskleur.

4. Metallic

Swipe voor deze geweldige nailart van Queen B. Experimenteer met metallic nagels want zilver en goud is het hele jaar cool.

5. Neutraal

Neutrale nagels komen elk jaar terug, ook dit jaar zijn we nog niet van ze af. Je kan gewoon nooit fout gaan met neutrale kleuren, zoals beige of roze.

6. Navy

Wil je dit jaar voor een donkere kleur gaan, maar vind je zwart nog wat te heftig? Dan is navy blauw de perfecte kleur voor jou!

7. Rood

Maak dit jaar een statement met rode nagels, maar niet zo maar rode nagels, zo rood als een race auto. Deze kleur is perfect voor korte en lange nagels en is een leuke manier om de aandacht naar je vingertoppen te brengen.

Dit zijn de leukste nageltrends voor 2022 en je wil ze gelijk proberen