Kim van der Blom
Kim van der Blom Entertainment 19 jan 2022
Leestijd: 2 minuten

Fans weten het zeker: deze oud-Temptation Island verleider is de nieuwe stem van Big Brother

Vorig jaar was de Belg Jeroen Medaer de stem van Big Brother. Voor het nieuwe seizoen besloten ze voor een nieuwe stem te gaan, omdat ze willen dat het een mysterie blijft. Ondanks de kritiek gingen fans opzoek naar de nieuwe stem. Wie zou het toch zijn? Fans denken het zeker te weten: het zou gaan om een bekende Temptation Island-legende.

Kijkers hebben kritiek op de nieuwe stem

De makers van het programma hebben ervoor gekozen om dit seizoen voor een nieuwe stem te kiezen. Hier hebben ze voor gekozen omdat na het seizoen van vorig jaar bekend werd wie de stem van Big Brother was. RTL zegt hier het volgende over: “Hij bepaalt de regels van zijn experiment en hoe groter het mysterie daaromheen, hoe groter zijn macht en autoriteit. De stem van vorig seizoen heeft inmiddels een gezicht en is dus bekend. Vandaar dat wij ervoor gekozen hebben om op zoek te gaan naar een nieuwe stem.”

Maar kijkers waren niet erg enthousiast over deze nieuwe stem. ‘De nieuwe stem in Big Brother is een zware afknapper van heel het seizoen. Weet niet of ik nog verder wil kijken,’ schreef een kijker op Twitter. Daarnaast was de nieuwe stem ook nog eens onverstaanbaar. RTL heeft er daarom voor gekozen om ondertiteling toe te voegen totdat het probleem opgelost kan worden.

Is Alex Maas de nieuwe stem van Big Brother?

Op Instagram laat @reality.fbi weten dat oud-Temptation Island verleider Alex Maas (ja.. dé ‘ik ga vieze dingen doen met je meisje’ Alex) de nieuwe stem van Big Brother is. Het is lastig om te horen aangezien de stem van Big Brother vervormd is, maar hieronder vind je twee fragmenten. Een van Big Brother en eentje van Alex Maas. Wat denk jij?

Big Brother is terug! Dit is alles wat we weten over het nieuwe seizoen