Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 29 dec 2021
Leestijd: 2 minuten

Vanaf vandaag op Videoland: de documentaire ‘Please Hate Me’ over online haat en fame

Veel van onze Nederlandse ‘realitysterren’ hebben na hun deelname aan een tv-programma de smaak te pakken. De aandacht werkt verslavend en sommigen kunnen dan ook niet meer zonder.. of het nou positief of negatief uitpakt. Vanaf vandaag is de documentaire Please Hate Me te zien op Videoland. In deze docu worden er een aantal mensen gevolgd die vertellen over online haat en ‘fame’.

‘Please Hate Me’

De documentaire is vanaf 29 december (dus vandaag!) te zien op Videoland. We leven in een wereld waarin sommige mensen zo graag in de spotlight staan, dat ook negatieve aandacht beter is dan geen aandacht.

Op RTL is te lezen: ‘Fabiola Volkers, Bella Arino, Christina Curry, Koen Kardashian, Laura Ponticorvo, Jay Zwarts en Lisa Sace nemen ons mee in hun wereld van online fame en haat. Waar de één nog meer wil groeien, probeert de ander eraan te ontsnappen. Ook komen een aantal andere online bekendheden aan het woord over dit fenomeen.’

Reality

We kennen Fabiola uit Hollands Next Top Model en Temptation Island VIPS. Tijdens Temptation Island ging ze achter Niels aan en dit zorgde voor grote ophef, vooral omdat Niels voor een tweede keer meedeed samen met vriendin Rosanna. Haar fling met Niels hield (ja, logisch)geen stand. Na haar deelname aan Temptation deelde Fabiola vaak controversiële foto’s en video’s op haar Instagram. Ook ontstond kwam ze in het nieuws omdat ze al haar volgers gekocht zou hebben. Lisa kennen we van haar avonturen uit Ex On The Beach én haar niet-bestaande angst voor confrontatie.

Koen Kardashian heeft spijt van deelname

Een aantal juicekanalen (o.a. @reality.fbi en @fawrynotsawry) deelden gister screenshots van een gesprek tussen Koen Kardashian en een producer van de documentaire Please Hate Me. Hieruit blijkt dat Koen het niet eens is met de gang van zaken en noemt zijn deelname ‘gênant’. Het lijkt erop dat de producers niet duidelijk hebben doorgegeven wie er allemaal mee zouden doen aan deze documentaire en Koen wil hier duidelijk niet mee geassocieerd worden.

please hate me
Bron @reality.fbi

5 tips om social media op een gezonde manier te gebruiken