Kim van der Blom
Kim van der Blom Beauty en Style 28 dec 2021
Leestijd: 1 minuut

De ‘boyfriend bob’ wordt dé haartrend van 2022 en het staat ontzettend sexy

Voor een lange tijd weigerden we om ons haar te knippen en droomde we van mooi, lang en golvend haar. Maar daar komt verandering in met de nieuwste haartrend: de boyfriend bob.

De nieuwste haartrend

De boyfriend bob is niet de bob die we kennen uit de jaren 90. We kunnen de nieuwe haartrend ook wel de bob 2.0 noemen. Onder andere Kim Kardashian en Dua Lipa hebben laten zien dat deze nieuwe bob modern, verfrissend en zelfs sexy kan zijn. Kijk naar de bob van JLo, hoe sexy?!

Daarnaast is de bob de meest populaire haartrend ter wereld! Het heeft namelijk gemiddeld 222.580 zoekopdrachten per maand. In totaal is het de meest populaire haarlook in maar liefst 52 landen, waaronder Engeland, Amerika, België en Duitsland. Op de tweede plaats staat de knot met 85.830 zoekopdrachten. Op de derde plaats staat de pony met 85.830 zoekopdrachten per maand.

Boyfriend bob

Hebben we je al overtuigd dat de bob het ideale kapsel is voor dit seizoen? Laten we je kennis maken met de nieuwste versie van dit populaire kapsel.

Maar wat is het verschil tussen de normale bob en de nieuwste boyfriend bob? De boyfriend bob is een kortere en ‘blokkerige’ bob. Het is erg flatteus en ook makkelijk te veranderen naar jouw eigen stijl. De perfecte haartrend voor iedereen! Je kan het bijvoorbeeld glad dragen voor een strakke look of juist met een toegevoegd textuur voor een wat rommeligere look. Wat past meer bij jouw persoonlijke stijl?

Wij zijn fan van deze nieuwe haartrend! Jij ook?

‘Out of office hair’ is de trend waar Dua Lipa, Bella Hadid en Gigi Hadid bij zweren