Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 28 dec 2021
Leestijd: 2 minuten

Lucas Bravo – oftewel de knappe Gabriel uit Emily In Paris – zal volgend jaar in deze romantische comedy te zien zijn

We zijn allemaal een beetje verliefd op acteur Lucas Bravo, toch? Zijn knappe verschijning in de Netflix-show Emily in Paris doet mening hart sneller kloppen. Ook blijft Lucas in Hollywood niet onopgemerkt, want hij zal volgend jaar in een heuse rom-com te zien zijn.

OMG!

Ticket to Paradise

De film waarin Lucas gaat spelen heet Ticket to Paradise en zal vanaf volgend jaar oktober te zien zijn in de bioscoop. Ook George Clooney en Julia Roberts zullen te zien zijn in deze nieuwe productie. Niet mis dus!

Het verhaal

De film volgt Wren Butler. Ze is net afgestudeerd aan de Universiteit van Chicago en volgt haar beste vriendin Lily naar Bali. Lily vindt liefde op het eiland en besluit te trouwen met deze local. De ouders van Lily doen hun best om haar te behoeden voor dezelfde fout die zij 25 jaar geleden (interessant..) hebben gemaakt. Wren steunt haar vriendin, maar ontmoet ook een lokale dokter die haar hart sneller doet kloppen. Wij zijn benieuwd wie Lucas zal gaan spelen..

Lucas in Paris

De Fransman is nog helemaal niet zo heel erg lang bezig met acteren. Zijn eerste grote rol was de rol van Gabriel (!) Daarvoor werkte Lucas als sous-chef, iets wat goed van pas kwam tijdens zijn eerste acteerklus.

Over deze knappe man

Lucas Bravo is 33 jaar geleden geboren in het zonnige Nice. Het is een lentekind, hij werd geboren op 26 maart. Dat betekent dat hij een echte Ram is.. een doorzetter dus. Lucas is de zoon van zangeres Eva Bravo en oud-voetballer Daniel Bravo. Daniel heeft bijvoorbeeld in het Franse nationale elftal gespeeld, maar ook bij voetbalclub Paris Saint Germain.

Hoe zit het met zijn liefdesleven? Lucas liet weten dat hij nooit met een tegenspeelster zou daten, omdat hij het graag professioneel houdt. Fans daarentegen, sluit hij niet uit. Niet omdat dat al gebeurd is, maar omdat hij naar eigen zeggen ‘niet echt fans heeft’. Juist.

Bron: Netflix

Feel good

Lucas zal dus in deze nieuwe film gaan spelen en dat het een feel good-film wordt, weten we zeker. De film wordt namelijk geregisseerd door de maker van Mamma Mia!

6 redenen waarom we vandaag nog ‘oui’ willen zeggen tegen een huwelijk met Lucas Bravo