Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 28 dec 2021
Leestijd: 3 minuten

Baby recap: déze (reality)sterren zijn in 2021 bevallen van hun eerste kindje

Eind 2020 ontstond er een heuse babyboom nadat we met z’n allen maanden thuis moesten doorbrengen. Heel veel mensen vonden dit het perfecte moment om een baby te verwelkomen. Zo ook een aantal bekende Nederlanders! Ook in 2021 waren we veel en er zijn dan ook heel veel (reality)sterren bevallen van hun eerste kindje.

Wij zetten ze allemaal eventjes op een rijtje!

Babyboom

Er zijn heel wat bekende baby’s geboren het afgelopen jaar en er staan er nog een aantal op de planning. Wie hebben er al gezinsuitbreiding gehad? (met dank aan lovereality)

Melissa en Bryce – bekend van Married At First Sight Australië

Dit koppel was begin 2021 nog te zien in dit bijzondere liefdesexperiment. Ze bleven, ondanks alle ruzies, bij elkaar en zijn nu zelfs trotse ouders van twee jongetjes. De baby’s werden te vroeg geboren (met 29 weken) en dus moesten ze een aantal weken in het ziekenhuis blijven. De jongetjes zijn inmiddels thuis en hebben zelfs in stijl kerst gevierd.

Jørney en Odim – bekend van EOTB

Realitysterren Jørney en Odim zijn op kerstavond ouders geworden van een meisje. We weten nog niet hoe ze heet..

Jorney
Instagram @odim2.7

Laura Ponticorvo – content creator en bekend van Mijn Vieze, Vette, Vervelende Verloofde

Laura was te zien in het realityprogramma ‘A Star is Born’ en daar was te zien hoe haar baby óók te vroeg geboren werd na een zwangerschapsvergiftiging. Inmiddels gaat het helemaal goed en het meisje in inmiddels al een paar maanden oud.

Sharon ‘terror twin’ Ipema – bekend van Ex On The Beach

Wie aan Sharon denkt, denkt waarschijnlijk niet meteen aan het moederschap. Toch gaat het haar hartstikke goed af en is heel erg blij en gelukkig met haar kleine meid.

Rodanya en Morgan – bekend van Temptation Island

Deze twee deden mee als koppel aan Temptation Island. Ze overleefden het avontuur eerst niet (helemaal), maar uiteindelijk bleek Rodanya zwanger te zijn. De twee legden het weer bij en ze hebben inmiddels al hun tweede kindje mogen verwelkomen.

Sha Senior – bekend van Love Island

Sha deed mee aan het tweede seizoen van Love Island en vond daar helaas geen liefde. Inmiddels is ze helemaal happy met haar vriend én baby.

Rowéna Baierl – bekend van Temptation Island VIPS en Utopia

Deze stoere vrouw deed mee aan zowel Utopia als Temptation Island VIPS. Zij en haar toenmalige partner Ruud bleken toch niet zo goed bij elkaar te passen maar ze is inmiddels helemaal gelukkig met haar nieuwe vriend én haar zoontje.

Dave Roelvink – DJ

De Amsterdamse Dave Roelvink is weer samen met zijn jeugdliefde Jazzlyn. De twee verwelkomden eind oktober zoontje Dean.

Demi de Boer – onderneemster & bekend van Ronnie: Voor Altijd Samen

Demi de Boer en Ronnie Flex zijn gek op elkaar en ook zij zorgden afgelopen jaar voor gezinsuitbreiding. Dochtertje Rémi kwam op 1 november ter wereld.

Wie gaan er nog bevallen?

Famke Louise – artiest

Vandaag staat de gender reveal party op Videoland. Famke en Denzel krijgen een jongetje en zijn in januari uitgerekend.

Rebecca (Beck) Zemeck – Bekend van Married At First Sight Australië

Beck deed ook begin 2021 mee aan MAFS Australië en heeft inmiddels de liefde gevonden én ing verwachting. Beck is in mei 2022 uitgerekend.

Baby on board! Influencer Laura Ponticorvo is zwanger