Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 27 dec 2021
Leestijd: 2 minuten

Tijd voor beschuit met muisjes! Jørney uit Ex On The Beach is bevallen van dochtertje

Jørney en Odim, bekend van hun deelname aan Ex On The Beach, zijn afgelopen weekend ouders geworden van hun eerste dochtertje. Het spraakmakende koppel heeft een turbulente tijd achter de rug.. Zo is de relatie tijdens de zwangerschap een aantal keer verbroken en leek het er even op dat Jørney de bevalling én de opvoeding in haar eentje moest gaan doen. Het meisje is op kerstavond geboren en Odim was gelukkig van de partij.

Jørney bevallen van een dochtertje

Het kindje is op 24 december geboren. Jørney deelt het nieuws in haar Instagram Story: ‘Vol trots kunnen wij zeggen dat wij gister het mooiste kerstcadeau hebben ontvangen die je maar kunt wensen. Om 19.00 uur is onze prachtige dochter geboren.’ De naam van het meisje is nog niet bekend.

In de wolken

Odim en Jørney zijn ontzettend blij met hun dochtertje en dat laten ze dan ook graag aan de buitenwereld zien. Beiden zijn zeer actief op Instagram en Odim (@odim2.7) heeft zelfs al aantal vragen over de bevalling beantwoord.

Zo vraagt iemand: ‘Hoe ging de bevalling?’ Odim vertelt: ‘Nou eerlijk gezegd voor @jurney.hendrikx was echt makkelijk ze is letterlijk na 24 minuten bevallen de dokters waren allemaal verbaasd hoe sterk ze was #babymomma’ Ook vertelt Odim dat het kindje om 19:00 uur ‘s avonds is geboren, in een ziekenhuis in Antwerpen. Ook laat hij weten dat het momenteel ‘goed’ gaat tussen hem en de mama van de baby. Ook post hij een foto van hem en Jørney en de baby met het bijschrift ‘💍

odim
Instagram @odim2.7
Instagram @odim2.7
eotb
Instagram @odim2.7
bevallen
Instagram @odim2.7
baby
Instagram @odim2.7

Knipperlichtrelatie

Het lijkt dus weer helemaal goed te gaan tussen de kersverse ouders. Dat is niet altijd zo geweest.. Het koppel leerde elkaar kennen tijdens het realityprogramma Ex On The Beach, hier sloeg de vonk al snel over. Toen ze eenmaal thuis waren waren de twee super close en raakte Jørney zwanger. Ook bleek dat Odim het moeilijk had met deze verantwoordelijkheid en hij en Jørney maakten veel ruzie. Ze zijn meerdere keren uit elkaar geweest en Odim tijdens de relatie een aantal keer vreemd gegaan.

Vijf weken voor de bevallen verwijderde Jørney alle foto’s van haar en Odim van haar Instagram. Ze liet weten: ‘Voor alle mensen die vragen stellen waarom de foto’s van Odim en mij weg zijn: Hij is vreemdgegaan, dus het is over en uit tussen ons. Verder wens ik hem het allerbeste en ga ik er alles aan doen om mij voor te bereiden op de bevalling over vijf weken. Het zou het fijn zijn als jullie mijn situatie respecteren en ons met rust laten.’

OMG: Jørney en Odim zijn vijf weken voor de bevalling uit elkaar