Metro
Metro Love & Seks 27 dec 2021
Leestijd: 3 minuten

Wat staat je deze week te wachten? Dit is je weekhoroscoop van week 52

De week is maar weer net begonnen en we hebben alweer een weekhoroscoop voor je klaar staan. En da’s precies wat je nodig hebt, want hoe fijn is het om alvast te weten hoe de rest van de week eruit gaat zien? Benieuwd naar de kansen, gekke wendingen en geluksmomentjes die week 52 voor jou in petto heeft?

Dit is wat jouw weekhoroscoop je deze week gaat brengen..

Weekhoroscoop week 52

Heb je iets spannends op de planning staan deze week, of ben je benieuwd wat er allemaal gaat gebeuren? It’s in the stars. Het is altijd spannend om te lezen wat de sterren nou weer voor jou in petto hebben. Helemaal confronterend als je weekhoroscoop ook volledig past en klopt met wat er in je leven gebeurt.

1. Ram

Deze week kom jij tot de conclusie dat je in je leven dat moet doen waar je goed in bent. Dat levert voldoening op. En succes, geld en status. Al het andere levert je slechts frustraties op. Was het een harde les? Het was zeker de moeite waard.

2. Stier

Je houdt je graag met de achtergronden bezig. Dat is goed, maar het is noodzakelijk tijdig terug te keren naar de praktijk. Pas op dat je niet in de theorie verzandt. Deze week zul je daar extra op moeten letten, vooral als het om emoties gaat.

3. Tweeling

Jij hebt deze week contact met een goede vriend. De discussie die jullie samen hebben, is heftig en leidt er toe dat jij je grenzen gaat verleggen. Maar daarvoor moet je eerst tot rust komen want in deze opgewonden toestand kom je tot niets.

4. Kreeft

Je komt deze week tot de ontdekking dat je er met je mening naast zat. Gelukkig is het nog niet te laat om je mening te veranderen. Je kunt beter toegeven dat je er naast zit, dan ten kosten van alles aan je mening vast te houden.

5. Leeuw

Jouw bescheidenheid siert je, zonder twijfel. Maar je mag deze week ook best eens een keer met je vuist op tafel slaan om je mening en wensen kracht bij te zetten. Soms kan dat heel verhelderend werken en dat zal een nieuwe ervaring voor jou zijn.

6. Maagd

Maak de zaken deze week niet erger dan ze in werkelijkheid zijn. Je eigen ervaringen hebben niets te maken met je partner. Geef je partner een eerlijke kans. Praat met hem/haar over jouw ervaringen, zodat duidelijk wordt waar jij moeite mee hebt.

7. Weegschaal

Jij komt in de verleiding je ergens mee te bemoeien waar je niets mee te maken hebt en waar je bovendien niets vanaf weet. Het is een heikele situatie waar je snel je vingers aan kunt branden. En dat gebeurt ook als je die neiging niet snel onderdrukt.

8. Schorpioen

Jij hebt deze week veel te veel hooi op je vork genomen. Dat kun je echt niet allemaal trekken, ook al denk jij van wel. Bepaal welke zaken je kunt afbouwen, zodat je energie overhoudt voor de rest. Het zal de kwaliteit van je werk ten goede komen.

9. Boogschutter

Jij bent de laatste tijd overtuigd van jezelf en van je prestaties. En dat is op alle fronten te merken. Alles loopt op rolletjes. Zien geloven, doet geloven. Je zit in een opwaartse spiraal en dat is goed voor je zelfvertrouwen.

10. Steenbok

Jij communiceert deze week erg krachtig. Dat merk jezelf waarschijnlijk niet, maar de mensen in je omgeving des te beter. Je wekt hierdoor snel de indruk bazig te zijn, terwijl je dat wellicht niet bent. Let op reacties die je van anderen krijgt.

11. Waterman

Je moet deze week samenwerken maar er broeit van alles onder de oppervlakte. Dat gaat in die sfeer natuurlijk niet lukken. Zorg ervoor dat de mensen de dingen die hen dwarszitten uitspreken. Dat is aan jou wel toevertrouwd.

12. Vissen

Neem voldoende tijd voor ontspanning. Bedenk dat lichamelijke inspanning voor velen de beste vorm van ontspanning is. Na die lichamelijke inspanning zul ook jij je ontspannen voelen.

Dit artikel verscheen eerder op METRO