Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 28 dec 2021
Leestijd: 1 minuut

Niek en Joan zijn verliefd en dat laten ze maar al te graag zien op Instagram

Eerder waren we nog een beetje aan het speculeren over Joan (Love Island) en Niek (De Bachelorette). Het is duidelijk dat de twee het gezellig hebben, maar is het ook echt serieus? Ja, inmiddels wel. De twee zijn nog niet ‘officieel’, maar ze hebben wel samen kerst gevierd. Joan deelt een lieve foto op haar Instagram.

Daten met Niek

Joan vertelde laatst in haar vlog dat ze het gevoel heeft dat ze haar contact met Niek toch even kort moet toelichten. Ze kennen elkaar van hun deelname aan het programma ‘Like Me I’m Famous’ en hebben vanaf moment één al een enorme klik.

Joan is zichtbaar enthousiast om te vertellen over Niek en dit snap je dan ook als ze begint met haar uitleg dan ook met een grote glimlach: ‘Ik ben alweer aan het daten en ik vind dat het tijd wordt om te vertellen omdat het super goed gaat. De klik is er en de vonken spatten er vanaf zoals hij dat zegt, of zoals Niek dat zegt’.

Verliefd

Joan gaat verder: ‘We kunnen praten over alles, we kunnen zoveel lachen met elkaar en het is ook wel een beetje eng want het gaat allemaal best wel snel’. Ook vertelt ze dat het voor haar niet meer voelt als daten en dat de relatie er wel aan zit te komen.

Samen kerst vieren

Ondanks dat de twee nog niet in een ‘officiele’ relatie zitten, hebben ze kerst wel samen gevierd. Joan deelt het lieve tafereeltje op Instagram en ook wensen ze ons alvast een spetterend 2022. Wij jullie ook, tortelduifjes.

Niek van De Bachelorette schijnt te daten met déze Love Island-winnares