Kim van der Blom
Kim van der Blom Love & Seks 28 dec 2021
Leestijd: 4 minuten

Deze 3 sterrenbeelden kunnen in 2022 een carrièreboost verwachten

We gaan alweer bijna het nieuwe jaar in. Je hebt misschien zelfs al een lijst met doelen en goede voornemens voor 2022 gemaakt. Iedereen heeft andere doelen, maar deze drie sterrenbeelden kunnen allemaal groei verwachten in hun carrière. Jupiter, de planeet van groei en overvloed, biedt nieuwe kansen voor Kreeft, Tweeling en Vissen.

Dit wordt hun beste carrièrejaar tot nu toe!

Carrièreboost voor deze 3 sterrenbeelden

Jupiter is de grootste planeet in de kosmos, hierdoor is de invloed van deze planeet zeker merkbaar. Jupiter biedt groei in welk huis het ook reist in je geboortehoroscoop. Het kan dit jaar dus iedereen op een manier geluk brengen. Voor de sterrenbeelden Kreeft, Tweeling en Vissen heeft Jupiter invloed op het gebied van hun carrière en professionele inspanningen. Jupiter reist tot 10 mei in Vissen en gaat dan kort over in Ram, om vervolgens terug te gaan in Vissen op 28 oktober. Uiteindelijk gaat het terug naar Ram op 20 december. Het heen en weer reizen van Jupiter door deze twee sterrenbeelden, brengt veel geluk voor de drie sterrenbeelden. Is je sterrenbeeld of ‘rising sign’ in Kreeft, Tweeling of Vissen? Dan kan je een grote carrièreboost verwachten.

Tweeling: je hebt een druk schema, maar het is afgestemd op je passies

Tweeling is de eerste van de drie sterrenbeelden die een carrièreboost kan verwachten. Vanaf 28 december 2021 ervaar je veel hernieuwd succes en groei, dit zal niet snel vertragen. Jupiter vindt zijn weg in jouw tiende huis en jouw publieke imago en beroep bereikt een nieuwe hoogte. Hoogtes waarvan je dacht dat die misschien niet mogelijk waren. Jupiter is samen met Neptunus aanwezig, daarom is het belangrijk dat je prioriteit geeft aan duidelijkheid. De bedrieglijke energie van Neptunus kan je zicht vaak belemmeren.

Wanneer Jupiter 10 mei overgaat in Ram wordt je visie veel duidelijker. Dan zul je je nieuwe professionele inspanningen richten op je vriendschappen. Je bent een van de meest sociale sterrenbeelden van de dierenriem. Het is daarom essentieel dat je relaties niet worden verwaarloosd. Tussen 10 mei en 28 juli vindt je eindelijk een manier om je nieuwe succes en je vriendschappen te combineren. Een van je sterke punten is dan ook multitasking. Het is dan ook onwaarschijnlijk dat je dit jaar overweldigd zult raken.

Kreeft: groei is onvermijdelijk, maar zorg ervoor dat je het tempo aanhoudt

Kreeft is de tweede van deze ‘lucky’ sterrenbeelden. Sinds het voorjaar van 2021 is er in je carrière veel opbouwend succes te merken. Dit jaar begin je te zien dat de dingen pas echt beginnen op te lopen. Jupiter vindt zijn weg door de Kreeft zijn negende huis van spiritualiteit, er wordt aan je gevraagd om je geest en horizon te verbreden zodat je je kan voorbereiden op de grotere zichtbaarheid die je gaat ervaren wanneer Jupiter in je tiende huis staat. Dit gebeurt op 10 mei. Tijdens deze tijd ervaar je veel snelle groei, zo erg dat het een beetje te veel kan zijn.

De energie van Jupiter kent geen grenzen, het is daarom belangrijk om jezelf te volgen. Er komen snel nieuwe kansen op je pad. Maak je vooral geen zogen, zodra Jupiter in het sterrenbeeld Ram gaat op 28 juli zal het vertragen zodat je even op adem kunt komen. Dit is waarschijnlijk een periode dat je kan reflecteren op dingen die je over het hoofd hebt gezien. Op 23 november zullen de zaken weer oppakken, dit is wanneer Jupiter weer snelheid krijgt.

Vissen: persoonlijke groei vindt plaats, maar laat je niet misleiden

Terwijl je heerser, Jupiter, het grootste deel van het jaar in jouw eerste huis staat, ervaar je niet alleen veel persoonlijke groei, maar ook dus ook in je carrière. Jupiter regeert naast je eerste huis, ook je tiende huis. Dit is misschien een periode van kansen, maar kan ook iets zijn dat je niet duidelijk nadenkt. Zorg er daarom voor dat je de ‘te mooi om waar te zijn’ kansen goed controleert.

Jupiter, die in je eerste huis staat, is dit jaar erg gunstig voor je en als het op 10 mei overgaat naar je tweede huis (geld en middelen) heeft het een positieve invloed op je financiën. Je ervaart dit jaar dan ook veel nieuwe groei. Houd je goed vast, want het wordt een leuke, maar soms hobbelige rit.

Dit is hoe jij jouw uitgebreide geboortehoroscoop kunt lezen