Audrey Garot
Audrey Garot Entertainment 23 sep 2022
Leestijd: 2 minuten

The Masked Singer komt terug en het begint sneller dan je denkt

Het programma The Masked Singer is elke keer een grote hit op de Nederlandse televisie. En we hebben goed nieuws voor de fans van het programma: The Masked Singer komt dit jaar nog terug op de buis! Binnenkort kunnen we weer elke vrijdagavond op de bank zitten om te raden wie er nou toch in dat pak verscholen zit. Zin in!

En het begint sneller dan je denkt…

Startdatum The Masked Singer

Het nieuwe seizoen van The Masked Singer start al vanaf vrijdag 4 november. Vanaf dan kunnen we weer wekelijks genieten van de verschillende bn’ers die in hun mooie pakken verscholen zitten, terwijl ze de sterren van de hemel zingen. Dit jaar wordt het programma weer gepresenteerd door de enige echte Ruben Nicolai. Ook de juryleden blijven gelukkig hetzelfde. Gerard Joling en Buddy Vedder gaan opnieuw de strijd aan tegen Carlo Boszhard en Loretta Schrijver om de identiteit van de deelnemers te achterhalen.

Loretta Schrijver blijft

Gelukkig voor de fans van The Masked Singer blijft Loretta onderdeel van het programma. Loretta onderging vorig jaar in mei een operatie nadat er een beginnende fase van darmkanker werd vastgesteld. Heftig! In het begin dachten ze dat ze maar een paar dagen in het ziekenhuis hoefde te blijven, maar door compilaties moest ze ongeveer zes weken blijven.. Eerder dit jaar had Loretta nog een hersteloperatie, waardoor ze nog enige tijd afwezig was. Afgelopen maand was de presentatrice na een paar maanden weer voor het eerst bij Koffietijd en dat vindt ze toch wel erg fijn: “Ik ben er weer en daar ben ik heel blij om”, zei Loretta Schrijver. “Ik voel me goed. Misschien hier en daar nog wat ongemakjes, maar dat verdwijnt allemaal vanzelf als je weer bij Koffietijd bent en naast Patrick staat.”

The Masked Singer is vanaf 4 november elke vrijdagavond om 20.00 uur te zien bij RTL4.

Matched by Mom: dit zijn de deelneemster die de liefde willen vinden in de nieuwe realityshow op Videoland