Audrey Garot
Audrey Garot Haar 27 sep 2022
Leestijd: 2 minuten

Hair oiling is dé nieuwe TikTok trend voor lang en gezond haar

We dromen denk ik allemaal wel van een mooie, volle bos haar. Hoeveel tijd en geld we er ook insteken voor de beste haircare-routine, we zijn helaas niet allemaal gezegend met een mooie bos haar. Toch staan er op TikTok genoeg adviezen en één hiervan lijkt erg goed te werken. ‘Hair oiling’ is de nieuwste trend om je haargroei te stimuleren, zodat ook jij die volle bos haar kan krijgen.

Maak je klaar voor weer een nieuwe TikTok-trend.

Hair oiling

TikTok zou TikTok niet zijn als je hier niet de beste hacks en trends op kan vinden. Zo ook (gelukkig voor ons) op het gebied van haircare. Op TikTok gaat er tegenwoordig een trend rond genaamd ‘hair oiling’. Hiervoor heb je alleen een haarolie nodig die het beste bij jouw haartype en haarwensen past en that’s it!

Hoe werkt dit?

Volg de volgende stappen om het beste resultaat te creëren met de ‘hair oiling’ trend. Stimuleer je hoofdhuid voordat je de olie aanbrengt, doe dit bijvoorbeeld met een bamboe haarborstel. Breng daarna de olie aan op je hoofdhuid en masseer de olie in je haar. Ook is het belangrijk dat je de olie niet door je haar borstelt, maar hiervoor kan je beter je vingers gebruiken. Vergeet ook niet om je puntjes mee te nemen, die kunnen de olie ook goed gebruiken! Als je klaar bent met de olie kan je je haar het beste vastmaken in een beschermende haarstijl, zoals een losse vlecht. Doe je haar niet in een strakke staart of knot, dit is schadelijk voor je haar. Het is het beste om de olie niet langer dan vier uur te laten zitten. Was hierna twee keer je haar met shampoo om de olie volledig uit je haar te krijgen. Doe dit één of twee keer per week en binnenkort loop jij met een stralende bos haar rond!

@kayli.boyle

make sure you’re oiling your scalp/hair properly!! if done wrong it can actually cause damage to your hair #hairtok #haircare #hairgrowth

♬ Take My Breath Away (Love Theme from “Top Gun”) – Berlin

Shocking! Volgens TikTok word je kaal van dit haarproduct dat we allemaal gebruiken