Audrey Garot
Audrey Garot Reality 28 sep 2022
Leestijd: 2 minuten

Wat?! Krijgt Sarah van Soelen een eigen realityserie?

Sarah van Soelen is de ex-vriendin van André Hazes junior. Destijds in hun relatie kreeg ze natuurlijk veel media-aandacht, maar sinds hun relatie over is verdwijnt ze iets naar de achtergrond. Tot nu, want Sarah van Soelen weer iets nieuws heeft bedacht. Ze wil namelijk een eigen realityserie over zichzelf.

En ze heeft nog niet zoveel fans…

Krijgt Sarah van Soelen een eigen realityserie?

Juicekanaal Life of Yvonne maakte het nieuws bekend. Zo zegt ze het volgende: “Volgens een spion heeft Soel inderdaad een pilotaflevering gedraaid voor waarschijnlijk Videoland. Daar kwamen hele interessante dingen in voor, namelijk een stukje met haar ouders en een stukje in de winkel waar ze werkt.” Videoland heeft al een groot aanbod met realityseries, maar het zou zomaar kunnen dat we binnenkort ook de realityserie van Sarah van Soelen op de streamingsdienst kunnen bekijken. Aanstaande vrijdag hoort Sarah of Videoland geïnteresseerd is in haar realityserie en of het doorgaat. Spannend!

Veel volgers van Yvonne zitten niet per se te wachten op een realityserie van Sarah van Soelen. Ze vraagt aan haar volgers: “Zou jij kijken naar een show rondom Sarasoel?” 84% van haar volgers stemt op ‘Hou op met mij’ en slechts 16% stemt op ‘Ja dat is een interessante influencer’.

Geruchten rondom Sarah van Soelen

Eerder deze week ging er ook een gerucht rond op een juicekanaal dat Sarah van Soelen aan de slag zou gaan als escortdame in Dubai. Dit ontkende ze en toen werd de roddel verwijderd. Alleen nu beweert Sarah dat het juicekanaal toch druk bezig is met het gerucht: “Lieve volgers, ik krijg vanochtend een telefoontje van een vriend van mij. Helaas proberen sommige mensen mij nog steeds in een kwaad daglicht te zetten. Die vriend is dus gebeld door een juicechannel waarin ze suggereren dat ik als prostituee werk in zijn Saunaclub Le Grand. Waarop die vriend dus zegt dat dat pertinent niet waar is en onzin is.”

Dit liet ze weten op haar Instagram Stories. Verder vertelt ze dat het gerucht dus absoluut niet waar is. Ook het bekende kanaal Juice Channel heeft de geruchten ontkracht. Alhoewel ze niet ontkennen dat Sarah deze geruchten misschien zelf de wereld in heeft gebracht..

De spannende serie Killer Camp begint binnenkort en dit zijn de deelnemers