Redactie
Redactie Films & Series 28 sep 2022
Leestijd: 2 minuten

YAY! Ticket to Paradise met George Clooney en Julia Roberts vanaf vandaag in de bioscopen

Hollywood-iconen Julia Roberts en George Clooney tegelijk op het witte doek? Graag. Ticket to Paradise is vanaf vandaag eindelijk te zien in de bioscoop en wij gaan er zo snel mogelijk heen. De nieuwe romcom neemt ons mee naar het tropische Bali, waar het paar als een gescheiden stel worstelt met de zelfopgelegde missie om het spontane huwelijk van hun dochter te stoppen, zelfs als dit betekent dat ze moeten samenwerken.

Get your movie-tickets now.

Ticket to Paradise draait nu in de bioscopen en dit is wat je kan verwachten

In de film volgen we de reis van de twee gescheiden ouders (George Clooney en Julia Roberts) naar Bali voor de spontane bruiloft van hun pas afgestudeerde dochter Lily (Kaitlyn Dever). Die tijdens haar afstudeertrip op Bali een local (Maxime Bouttiere) ontmoette en op het punt staat om halsoverkop te gaan trouwen. Maar in plaats van de bruiloft te vieren, hebben Roberts en Clooney besloten om er alles aan te doen om een ​​einde te maken aan de bruiloft voordat het stel ‘I do’ zegt.

Het is natuurlijk geen echte romcom zonder flink wat flauwe humor en een fleugje ‘too good to be true’ romantiek, dus dit ga je zeker tegenkomen in deze film. In de trailer kregen we al een voorproefje, dus als je houdt van aardig wat humor en romantiek dan wil je deze film zeker kijken.

Kijk hieronder de trailer.

De cast

Naast Julia Roberts, George Clooney, Kaitlyn Dever en Maxime Bouttiere spelen ook Lucas Bravo (Emily in Paris), Billie Lourd (Scream Queens) en meer in Ticket to Paradise.

Ticket to Paradise is geschreven in samenwerking met Daniel Pipski en geregisseerd door Ol Parker, die geen onbekende is in het genre. Parker is vooral bekend als regisseur van het vervolg van Mamma Mia! Here We Go Again met Lily James en Meryl Streep en als schrijver voor The Best Exotic Marigold Hotel met Dame Judi Dench.