Audrey Garot
Audrey Garot Reality 28 sep 2022
Leestijd: 2 minuten

Rodanya uit Temptation doet haar verhaal over afgebrand huis: ‘De hel brak los’

Realityster Rodanya Kelsey is bekend van haar deelname aan Temptation Island. In 2019 deed zij mee als koppel, samen met haar (nu ex-)vriend Morgan, aan dit programma. Rodanya heeft nogal een heftig jaar gehad, dit komt vooral doordat afgelopen juli haar huis was afgebrand. In De Telegraaf blikt ze terug op dit moment en hoe het nu met haar gaat.

Het moet een heftig jaar zijn geweest voor de realityster.

Rodanya doet haar verhaal over afgebrand huis

Rodanya heeft na haar relatie met Morgan een relatie gekregen met Giovanny. Ze vertelt hun verhaal: “We wilden graag samen een kindje en tot onze verbazing werd ik zwanger van een tweeling. Alles leek goed te gaan, tot in mijn zeventiende zwangerschapsweek de hel los brak: ons huis vloog ineens in brand” vertelt Rodanya. “Ik had de kinderen net naar de opvang gebracht toen het gebeurde. Binnen een half uur stond het hele huis in de fik, waardoor we twee weken in een vakantiehuis moesten verblijven. Gelukkig kreeg ik op Instagram al snel bericht van een medewerkster van een makelaarsbedrijf. We mochten een woning bezichtigen en al snel kregen we te horen dat we de woning mochten hebben.”

Rodanya en Morgan

Rodanya en Morgan zijn dus al even niet meer bij elkaar. Snel nadat de laatste aflevering van Temptation Island werd uitgezonden, kwam Rodanya erachter dat ze zwanger was. Rodanya en Morgan waren toen al twee maanden niet meer samen, maar uiteindelijk heeft de zwangerschap hen weer bij elkaar gebracht en is hun zoontje Levay geboren. Hierna kregen ze nog een dochtertje, Feyla. Na vijf jaar kwamen ze erachter dat hun relatie niet meer werkte en kreeg Rodanya een relatie met Giovanny. Inmiddels woont Rodanya samen met Giovanny in een nieuw huis en liet ze in juni weten dat ze zwanger is van een tweeling! In haar gender reveal maakte ze bekend dat ze een jongen én een meisje krijgt. Cute!

Wat?! Krijgt Sarah van Soelen een eigen realityserie?