Demi de Ruiter
Demi de Ruiter Entertainment 20 jun 2022
Leestijd: 2 minuten

Rodanya uit Temptation Island is zwanger van een tweeling en deelt een foto van haar heftige babybuik

Afgelopen week liet Rodanya Kelsey, bekend van Temptation Island: Love or Leave, via Instagram weten dat zij opnieuw in verwachting is. Rodanya, die al moeder is van twee kindjes met haar ex Morgan, is dit keer zwanger van een tweeling. Hoewel ze pas 3.5 maand zwanger is, heeft de mommy-to-be al een aardige baby bump. Op Instagram deelt Rodanya een foto van haar tweeling-babybuik.

Wow!

Opnieuw zwanger

Er is weer babynieuws vanuit reality-wereld. Rodanya Kelsey deelde vorige week het blije nieuws dat zij opnieuw zwanger is. Dit keer verwacht de oud Temptation Island-deelneemster een tweeling: een jongetje en een meisje. Door middel van een super lieve Instagram-video deelt Rodanya het nieuws met haar volgers. CUTE!

Haar ex Morgan, waarmee Rodanya zoontje Levay Ace en dochtertje Feyla Mae deelt, is niet de vader van de baby’s. Rodanya is zwanger van haar nieuwe vriend Germain, over wie nog niet zo veel bekend is. Dat de twee samen super gelukkig zijn, is wel duidelijk. In het teken van Vaderdag plaatste de oud Temptation Island-deelneemster afgelopen zondag een video in haar verhaal waarin zij en haar nieuwe vriend hand-in-hand te zien zijn met de tekst: “I thank god every day for choosing you to complete our little family and blessed us with our little twinnies. You will be the best dad, love you ❤️”.

Babybuik

Op haar Instagram Stories heeft Rodanya een foto van haar babybuik gedeeld met haar volgers. Ze is nu 3,5 maand zwanger en heeft al een aardig gevormde babybuik. Wauw!

Rodanya babybuik
Instagram @rodanyakelsey

Ook Rodanya zelf valt het op dat ze al een aardige buik heeft voor een zwangerschap van 3.5 maand. Ze is benieuwd naar het verloop van haar zwangerschap én de groei van de babybuik. Ze schrijft bij de foto: “M’n buik met 3.5 maand.. Weet niet op wat ik ga lijken aan ‘t eind, maar dit is echt heftig 😭 De kindjes groeien in ieder geval goed 🙌🏻”.

Wij zijn benieuwd hoe Rodanya en haar buik er over een aantal maanden uitzien.

Rodanya uit Temptation Island vliegt naar buitenland voor operatie: ‘Ik ben zó zenuwachtig!’