Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 7 jul 2022
Leestijd: 1 minuut

Het huis van Temptations’ Rodanya is volledig afgebrand en vrienden helpen haar op deze manier

Eerder deze week maakte Rodanya (Temptation Island 2019) bekend dat haar huis volledig afgebrand is en dat zij en haar gezinnetje daarom op zoek zijn naar een nieuwe woning. Wat een nachtmerrie. Daarom zijn vrienden van haar een crowdfunctingsactie gestart om te helpen met het opbouwen van een nieuw thuis. Helemaal omdat Rodanya over een aantal maanden gaat bevallen.

Op zoek naar een nieuwe woning voor Rodanya

Haar vrienden schrijven: “5 juli 2022 is de grootste nachtmerrie van onze vriendin Rodanya en haar gezin werkelijkheid geworden. De woning van het gezin is compleet afgebrand. De woning is volledig onbewoonbaar verklaard. Het gezin wordt nu voor 1 week opgevangen in een noodwoning, maar hierna is er nog geen vooruitzicht op een nieuwe woning. Ze zullen opzoek moeten gaan naar een nieuwe woning (en vlot ook, want Rodanya gaat over 6 maanden bevallen van de tweeling), en zullen zij al hun bezittingen moeten vervangen.”

Daarom hopen haar vrienden dat mensen het jonge gezin een handje willen helpen: “Door deze crowdfunding te organiseren hopen wij dat we het gezin kunnen helpen aan een fijne nieuwe start, en vooral een hart onder de riem te steken door te laten zien hoeveel mensen met ze meeleven en willen helpen.”

Babyboom

Rodanya is momenteel in verwachting van een tweeling dus je kunt je voorstellen dat dit soort stress alles behalve welkom is. Daarnaast is ze ook druk met twee kleine peuters en haar werk. Gelukkig staat ze er niet alleen voor, want ze is weer gelukkig in de liefde. Over haar nieuwe lover is nog niet zo veel bekend – die houdt ze een beetje uit de schijnwerpers. Ze is dus straks 24 én moeder van 4 kinderen. Wat een power woman.

Rodanya uit Temptation Island over neuscorrectie: ‘Had ik het maar niet gedaan’