Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 4 apr 2022
Leestijd: 1 minuut

Rodanya uit Temptation Island over neuscorrectie: ‘Had ik het maar niet gedaan’

Rodanya deed in 2018 mee aan Temptation Island en net zoals veel andere oud-deelnemers heeft zij besloten om iets aan zichzelf te laten veranderen. Ze is een tijdje geleden naar Turkije gevlogen voor een neuscorrectie. Inmiddels heeft ze een tijdje kunnen wennen aan haar ‘nieuwe neus’ maar ze laat toch weten twijfels te hebben over het resultaat én geeft ze toe dat ze “toch wat langer had moeten nadenken.”

Dat laat de brunette weten op Instagram.

Rodanya’s neusoperatie

Eerder vertelde de oud-Temptation Island ster dat ze al langere tijd iets aan haar neus wilde doen. Daarom vloog ze naar Turkije om daar onder het mes te gaan. Dit heeft ze destijds ook gefilmd voor op YouTube, maar ze heeft toch besloten om deze video te verwijderen.

Op Instagram vertelt ze waarom: “Als ik nu kromme neuzen zie vind ik het gewoon extra prachtig en als ik het van mezelf terugzie denk ik ook: ‘Had ik het maar niet gedaan..’ Dat zegt trouwens helemaal niets over de operatie zelf of hoe ik mijn neus nu zie.” Ook laat ze weten dat ze geen vragen over de operatie wil beantwoorden.

rodanya neus
Instagram @rodanyakelsey

Toch laat ze weten dat ze haar nieuwe neus wel mooi vindt: “Ik vind het nu ook super mooi, al zie je nog niet echt het eindresultaat, maar als ik de tijd terug kon draaien had ik er veel langer over nagedacht en het waarschijnlijk helemaal niet gedaan.”

Zie het eindresultaat hieronder:

rodanya neus
Instagram @rodanyakelsey

Babynieuws! Rodanya en Morgan van Temptation Island verwelkomen hun tweede kindje