Lotte van Dijk
Lotte van Dijk Entertainment 4 apr 2022
Leestijd: 3 minuten

Twitter weet het zeker: dít is de perfecte man voor boerin Janine uit BZV

In het programma Boer Zoekt Vrouw gaan vier boeren en één boerin opzoek naar de liefde. Ook zijn er nog boeren te volgen via de webserie. Gisteravond was de zevende aflevering te zien waarin we dag twee van de logeerweek konden volgen. Na de afgelopen afleveringen hebben we al heel wat tweets voorbij zien komen over een aantal deelneemsters van het programma. Dit keer is Twitter gelukkig positief en wel over een van de mannen van boerin Janine.

Twitter weet namelijk zeker dat dit dé perfecte man is voor deze Limburgse.

Boerin Janine

Boerin Janine is 32 jaar oud en heeft een begrazingsbedrijf met 3000 schapen in Limburg. Ze heeft naar eigen woorden een ‘groot sociaal leven.’ Stilzitten doet boerin Janine dus zeker niet. Tijdens de logeerweek heeft zij Sander, Michiel en Christiaan te logeren op haar boerderij. Terwijl Michiel steeds meer naar Janine toetrekt, neemt Sander wat afstand. Hij geeft de andere mannen ook een moment om met boerin Janine te praten. Lief toch? Sander maakt deze aflevering veel opmerkingen waardoor veel kijkers fan zijn geworden van deze man. Bijna stuurde boerin Janine Sander naar huis maar gelukkig was daar wing-woman Yvonne to the rescue.

Yvonne

In een gesprek met Yvonne vertelt Sander dat hij denkt dat hij naar huis wordt gestuurd door boerin Janine: “Ik denk eerlijk gezegd dat ik straks in de auto zit, maar je weet het niet he.” Yvonne vraagt wat hij hoopt: “Je hoopt natuurlijk van niet,” zegt Sander. “Ik heb dit gevoel voor een vrouw ook al heel lang niet gehad, we hebben zoveel overeenkomsten en zo’n vrouw heb ik eigenlijk nog nooit echt gevonden. Liefde is de moeilijkste puzzel die er bestaat het bestaat maar uit twee stukjes, maar het moet wel passen.” *Smelt.*

Gesprek

Aan het eind van aflevering gaat boerin Janine één van haar gasten naar huis sturen. Ze twijfelt: “Ik heb nu bijvoorbeeld bij Sander de afgelopen twee uur dat ik denk van: hij trekt zich wel heel erg terug nu, ik weet niet of er met hem iets is of. Ik begin nu ook wel een klein beetje te twijfelen.”

“Maar zou je hem dan misschien niet kiezen omdat je denkt dat hij jou niet meer leuk vindt?” vraagt Yvonne vervolgens. “Misschien maak je wel een hele vervelende afweging, omdat je niet weet hoe het zit.” merkt Yvonne op. Door dit te zeggen redt ze de plek van Sander. Michiel wordt uiteindelijk door Janine naar huis gestuurd, om deze reden: “Ik vind je eigenlijk gewoon super lief en ik weet niet of het uiteindelijk te lief zou zijn voor mij.”

Kijkers zijn er nu al uit: Sander is dé man voor Janine en kijkers zijn dus blij dat hij niet naar huis is gestuurd.

Vrouwelijke kijkers van BZV vallen massaal voor één iemand.. maar ‘t is geen boer