Lotte van Dijk
Lotte van Dijk Entertainment 4 apr 2022
Leestijd: 2 minuten

Huh?! De filmlocatie van de Netflix serie ‘You’ seizoen 4 is ergens anders dan je denkt

Seizoen 3 van You ging op 15 oktober in première en daarin zagen we hoe Joe Goldberg zijn eigen dood in scène zet, zijn moorddadige vrouw Love vermoord én hun huis in een buitenwijk opblaast. In de laatste aflevering zagen we ook hoe hij na alle ellende zat te genieten van een het romantische Parijs. Komt hij dan echt weer weg met alle misdrijven die hij heeft gepleegd? Op Instagram deelt het account @younetflix ons een behind the scenes foto, waarin we kunnen zien dat Joe Goldberg niet blijft plakken in de Franse hoofdstad.

Hij maakt namelijk een kleine rondreis.

You seizoen 3

Seizoen 3 van You eindigde op een manier die niet veel kijkers hadden zien aankomen. Na even een normaal leven geleid te hebben in een nette woonwijk, bleek het toch al snel dat het huwelijk met Love en het vaderschap niet weggelegd was voor Joe.

In de laatste minuten van seizoen 3 zagen we hoe Joe zijn oude leven achterlaat door een nieuwe naam aan te nemen (Nick) en af te reizen naar Frankrijk. Hier probeert hij zijn nieuwe ‘love interest’ Marienne te vinden nadat zij bij hem vandaan vluchtte.

Behind the scenes

Afgelopen vrijdag deelde het officiële Instagram-account van You een behind the scenes foto van de productie van seizoen 4 van de show. Op de foto zien we Penn Badgley oftewel de seriemoordenaar Joe. Hij zit op een regisseursstoel en naast hem ligt een stapel boeken. Op de achtergrond zien we een wit gebouw dat niet zou misstaan in een scène van Bridgerton.

Onder de foto staat het bijschrift: “Joe’s back for a bloody good time. If his book choice tells us anything… our boy might not be in Paris anymore.”

Waar is Joe?

Als je kijkt naar de omslagen van de boeken zie je boeken van auteurs als Charles Dickens en William Thackeray. Deze boeken zouden kunnen suggereren dat het nieuwe seizoen van You de serie in Londen wordt opgenomen. Dit klopt, inmiddels heeft Deadline namelijk bevestigd dat er opnames van het nieuwe seizoen worden gemaakt in Londen. Wij kijken in ieder geval nu al uit naar het nieuwe seizoen!

En pas maar op.. straks komt Joe ook nog naar Nederland.

Wil je zien: de nieuwe True Crime Netflix-docu over het Cecil Hotel