Metro
Metro Sterrenbeelden 4 apr 2022
Leestijd: 4 minuten

Wat staat je deze week te wachten? Dit is je horoscoop van week 14

De week is nog maar net begonnen en we hebben alweer een weekhoroscoop voor je klaar staan. En da’s precies wat je nodig hebt, want hoe fijn is het om alvast te weten hoe de rest van de week eruit gaat zien? Benieuwd naar de kansen, gekke wendingen en geluksmomentjes die week 14 voor jou in petto heeft?

Dit is wat jouw weekhoroscoop je deze week gaat brengen..

Horoscoop week 14

Heb je iets spannends op de planning staan deze week, of ben je benieuwd wat er allemaal gaat gebeuren? It’s in the stars. Het is altijd spannend om te lezen wat de sterren nou weer voor jou in petto hebben. Helemaal confronterend als je weekhoroscoop ook volledig past en klopt met wat er in je leven gebeurt.

Ram – 21 maart t/m 20 april

Jij krijgt deze week op het werk de steun die je verdient. Daardoor groeit je zelfvertrouwen enorm. En je kans op een promotie groeit ook. Je zult nog wel even geduld moeten hebben, maar echt lang zal het niet meer duren.

Stier – 21 april t/m 21 mei

Privé verloopt alles naar wens en je voelt je gelukkig. Pas op dat je niet toegeeft aan dat gevoel van niks doen. Dat is een echte valkuil, voor een relatie moet je immers altijd moeite doen. Dat is overigens helemaal niet erg, maar juist leuk.

Tweelingen – 22 mei t/m 21 juni

Je voelt je afgeleefd. Je hebt veel te weinig tijd voor jezelf. Daar moet je deze week nog wat aan doen. Als je fris in het leven staat, kijk je overal weer anders tegenaan. En dan zal er ook op het gebied van de liefde weer van alles gebeuren.

Kreeft – 22 juni t/m 22 juli

Er liggen de komende tijd mooie kansen op een romance op jou te wachten, of je nu vrijgezel bent of niet. Denk niet alleen aan de korte termijn, zeker als je al een relatie hebt. Voor singles is dit een heerlijke en zorgeloze tijd.

Leeuw – 23 juli t/m 23 augustus

Je gedraagt je deze week stug en nors. Als jij je relatie wilt verbeteren stel je dan minder gespannen op. Sta open voor een goed gesprek. Toon je interesse in je geliefde en wees bereid je kwetsbaar op te stellen. Aan je partner zal het niet liggen.

Maagd – 24 augustus t/m 23 september

Deze week kun je jouw remmingen loslaten. Je gaat je bezighouden met zaken waar je tot nu toe niet naar omkeek. Dat zal steeds verder gaan, als een kraan die open is gedraaid en niet meer dicht gaat. Een mooie ontwikkeling voor jou.

Weegschaal – 24 september t/m 23 oktober

Als je het echt weten wilt, zul je de stoute schoenen aan moeten trekken. Stap op die speciale persoon af en vraag het hem/haar. Wellicht zijn die gevoelens die jij hebt wederzijds. Hij/zij kan hooguit ‘nee’ zeggen en ook dan heb je tenminste duidelijkheid.

Schorpioen – 24 oktober t/m 22 november

Je weet dat je deze week een aantal belangrijke beslissingen moet nemen. Je weet ook dat dit voor jou niet gemakkelijk is. Luister dus goed naar je gevoel. Dan neem je zeker de juiste beslissingen en als je dat ontdekt, groeit je zelfvertrouwen enorm.

Boogschutter – 23 november t/m 21 december

Jij wilt al een tijdje iemand om een gunst vragen maar je hebt simpelweg de moed niet. Je hoeft toch niet bang te zijn? Deze week doet zich het ideale ogenblik voor. En wat kan er misgaan? Het is echt geen schande eens iets aan een ander te vragen.

Steenbok – 22 december t/m 20 januari

Jij bent de laatste tijd zeer creatief. Je bent in staat een oplossing te bedenken uit een moeilijke aangelegenheid. Alle partijen komen met de schrik vrij en ben je trots op. Je zelfvertrouwen groeit als je al die opgeluchte gezichten ziet.

Waterman – 21 januari t/m 19 februari

Je bent op het moment zeer begaan met anderen, maar gelukkig ook met jezelf. Het is belangrijk goed voor jezelf te zorgen. Dit is dus bij uitstek een goed moment om voor jezelf bepaalde veranderingen door te voeren die jij nodig hebt.

Vissen – 20 februari t/m 20 maart

Laat je partner in zijn/haar waarde. De verdediging staat klaar als je aanval zo openlijk is. Dat is niet constructief. Het zal de relatie geen goed doen. Wees diplomatiek in je optreden. Iets meer begrip tonen is een wereld van verschil.

Dit artikel verscheen eerder bij onze collega’s van METRO