Audrey Garot
Audrey Garot Reality 29 dec 2022
Leestijd: 2 minuten

Déze dingen veranderen in het nieuwe seizoen van Married at First Sight

We hoeven nog maar een paar dagen te wachten voordat we eindelijk weer kunnen genieten van ons favoriete liefdesexperiment: Married at First Sight. Vanaf 3 januari 2023 is het namelijk zover, dan worden verschillende mensen weer gekoppeld aan de hand van de wetenschap én geven ze elkaar (als het goed is) het ja-woord. Toch is dit nieuwe seizoen niet helemaal zoals we gewend zijn, aangezien er een paar dingen anders zullen verlopen..

Er zijn wat aanpassingen doorgevoerd.

Déze dingen zullen veranderen in het nieuwe seizoen van Married at First Sight

We hebben natuurlijk al héél veel seizoenen van dit liefdesexperiment gezien. Ook de makers van het programma hebben dingen gezien en geleerd van de afgelopen seizoenen en dus vonden ze het tijd om wat aan te passen. Dat hebben ze dus gedaan. Zo gaan de experts in het nieuwe seizoen mee op huwelijksreis, zodat ze altijd kunnen ingrijpen, mocht er onenigheid ontstaan.

En dat is niet het enige wat er zal veranderen, want de koppels ontmoeten elkaar dit keer ook eerder dan normaal. Dus niet pas tijdens het koppelsweekend. Na de huwelijksreizen van de deelnemers wordt er namelijk een groepsdiner georganiseerd en op deze manier kunnen ze hun ervaringen delen. Of zullen er nieuwe liefdes ontstaan?! Who knows.. Net zoals in Married at First Sight: Match or Mistake zullen de experts achter de schermen meekijken om te zien hoe het eraan toegaat.

De eindgesprekken

Ook de eindgesprekken van Married at First Sight zullen anders zijn dan dat we gewend zijn. Het gesprek zal niet meer plaatsvinden met de experts en presentator Carlo, maar één op één in een romantische setting. Op deze manier wordt dit moment intiemer én nog een stukje confronterender. Als dat maar goed gaat..

Als laatste kunnen we Married at First Sight niet één, maar twee keer per week verwachten en in de eerste week zelfs drie keer. De eerste week komt dit programma op dinsdag, woensdag en donderdag en de weken daarna alleen op dinsdag en woensdag. Dat wordt lekker bingen dus!

Montana Meiland en haar vriend Dirk zijn uit elkaar: ‘Tijd om elkaar los te laten’