Audrey Garot
Audrey Garot Relaties 29 dec 2022
Leestijd: 3 minuten

Nog geen plannen met je lover tijdens Oud & Nieuw? Dit zijn 8 leuke date night ideeën

Nog een paar daagjes en dan is het alweer Oudejaarsavond. Wat gaat de tijd toch snel… Waar we (bijna) elk jaar Oud & Nieuw vieren met onze vrienden en feestend het nieuwe jaar ingaan, kan het toch ook best vermoeiend zijn. Dus als jij geen zin hebt om je hakken aan te doen en je klaar te maken voor een feestje, kan jij ook gewoon lekker een date night houden voor jou en je lover tijdens NYE.

Jullie slaan Oud & Nieuw gewoon even over dit jaar.

Dit zijn 8 leuke date night ideeën voor jou en je lover tijdens Oud & Nieuw

Jij en je lover hebben besloten om Oud & Nieuw een keer over te slaan en geen gekke dingen te doen. Jullie houden het casual en willen alleen samen tijd doorbrengen. Heb je alleen geen idee wat jullie samen kunnen doen, maar wil je er toch wel een speciale avond van maken? Bekijk dan onderstaande date night ideeën voor een geweldige avond.

1. Maak samen vision boards

Er is geen beter begin om het nieuwe jaar in te gaan. Raap een stapel tijdschriften bij elkaar om vision boards op papier te maken, maar dat kan natuurlijk ook gewoon online met afbeeldingen van Pinterest. Denk goed na over wat je wilt bereiken in het nieuwe jaar: wat zijn je doelen? Wil je een betere of leukere baan? Wil je reizen? Zet alles op je vision board en hopelijk komen je dromen uit.

2. Houd een marathon van jullie favoriete Oud & Nieuw films

Geen zin om überhaupt iets te doen op Oudejaarsavond? Trek jullie pyjama aan en plof dan lekker op de bank samen om jullie favoriete films te kijken totdat het 00:00 uur wordt. Ook kunnen jullie films bingen met een passend oudejaarsthema, zoals When Harry Met Sally, Sex and the City en natuurlijk New Year’s Eve.

3. Ga samen koken

We kunnen het ons niet voorstellen door al het eten tijdens kerst, maar mochten jullie nou écht geen genoeg krijgen van eten, dan kunnen jullie samen de keuken in duiken tijdens Oud & Nieuw. Kook bijvoorbeeld jullie lievelingsgerecht of kies iets nieuws om te koken. Dek de tafel romantisch met rozenblaadjes, een lekker wijntje erbij en jullie avond kan niet meer stuk.

4. Maak een tripje

Hoe leuk is het om Oud & Nieuw in een ander land door te brengen? Je kan bijvoorbeeld naar New York vliegen waar dit feest uitgebreid wordt gevierd, maar we snappen dat dit misschien iets te ver is voor een paar daagjes weg. Jullie kunnen bijvoorbeeld ook naar Londen of Parijs, maar er is ook niks mis met een hotel in ons eigen kikkerlandje.

5. Bezoek een Oud & Nieuw cabaret voorstelling

Als afgelopen jaar heel moeilijk of lastig is geweest, is er niks fijner dan lachend het nieuwe jaar te beginnen, toch?! Er zijn genoeg voorstellingen te vinden op 31 december, dus zoek een cabaretier die jullie allebei leuk vinden en begin het nieuwe jaar vol positiviteit en gelach!

6. Houd een spelletjesavond

Een betere avond bestaat er bijna niet. Verzamel verschillende bordspellen die jullie samen kunnen doen, pak wat lekkernijen, een wijntje en niet te vergeten: de oliebollen. Jullie kunnen ervoor kiezen om nog wat vrienden van jullie uit te nodigen, maar jullie kunnen ook Oud & Nieuw doorbrengen met z’n tweetjes.

7. Organiseer een karaoke avond

Dit is dé avond dat jullie los kunnen gaan, zonder dat jullie mogen oordelen. Het is tenslotte maar één keer per jaar Oud & Nieuw. Jullie zingen misschien niet heel mooi (dat is nog zacht uitgedrukt), maar jullie hebben de grootste lol en daar gaat het om. Kleed je leuk aan, tover je woonkamer om tot een karaoke bar en zet de leukste karaoke liedjes op.

8. Heb wat quality time samen

Jullie laten Oud & Nieuw gewoon helemaal achter jullie en het is nu even lekker tijd voor wat quality time samen. Ga uit eten, kijk jullie favoriete films of maak het juist even extra romantisch en wie weet leidt dat wel tot wat sexy time!

Aha! Door middel van deze 8 stappen maak je indruk op je crush