Audrey Garot
Audrey Garot Reality 29 dec 2022
Leestijd: 5 minuten

Dit zijn de 10 meest iconische realitymomenten uit 2022

2022 is bijna voorbij en wat hebben we veel meegemaakt. En niet alleen wij, maar er is ook ontzettend veel gebeurd in de realitywereld. Met alle programma’s die wij tegenwoordig kijken (en dat zijn er echt een hoop) zijn er veel mooie en grappige momenten waar we nog steeds weleens aan terugdenken. Vooral deze 10 iconische realitymomenten zullen wij niet snel meer vergeten.

A lot has happened.

Dit zijn de 10 meest iconische realitymomenten uit 2022

Zoals we al zeiden is er enorm veel gebeurd in het afgelopen jaar; er zijn programma’s bijgekomen, er zijn nieuwe liefdes ontstaan, maar er zijn ook genoeg relaties verbroken. Dit zijn de 10 meest iconische realitymomenten uit 2022.

1. De break-up van Thomas van der Vlugt en Merel Beks uit De Bachelor

Deze twee leerden elkaar kennen bij het programma De Bachelor. Ze leken echt hét perfecte koppel en het was bijna om jaloers op te worden. Totdat het nieuws naar buiten kwam dat Thomas het ook nog leuk zou hebben met andere dames en dit niet veel later ook nog was vastgelegd op video… Daarna gingen de twee dus officieel uit elkaar en dat was de korte relatie van Thomas en Merel.

2. De familie Meiland verkoopt officieel Chateau Marillaux

Het was natuurlijk geen verrassing en het zat er al een hele tijd aan te komen, maar het is wel een iconisch moment: in 2022 is het chateau dan eindelijk verkocht. Familie Meiland laat Frankrijk (voor nu) achter zich en wilt zich helemaal in Nederland settelen. Hoelang dat zo blijft vragen we ons stiekem wel af..

@sbs6nl

Nooit een saai moment met de familie Meiland😱 #chateaumeiland #martienmeiland #seeyousoon #brand #anditwentlike @maximeemeiland

♬ origineel geluid – SBS6

3. De huilsessies van Martijn in B&B Vol Liefde

Wat hebben we genoten van het afgelopen seizoen van B&B Vol Liefde. En wat dan vooral erg opvallend was, waren de vele huilsessies van B&B-eigenaar Martijn uit Portugal. Bij elk afscheid rolden de tranen weer over zijn wangen, maar hé, dit programma heeft hem uiteindelijk wél gebracht wat hij zocht: zijn grote liefde Fenna. Ook hét moment waarop hij vertelde dat hij verliefd was op Fenna was enorm iconisch. Bekijk het fragment hieronder.

@vicccle

Beste moment B&B dit seizoen als je ‘t mij vraagt #benbvolliefde #martijn #videolandnl #kampvuur

♬ origineel geluid – Vic Cle

4. En van Astrid hebben we geleerd om onze grenzen aan te geven

Nog iets waar we enorm om hebben gelachen: de uitspraken van Astrid. Maar door haar hebben we wel geleerd om voor onszelf op te komen en om vooral onze grenzen aan te geven. Waar het programma allemaal wel niet goed voor is.

@dookvandijck

was weer wild weekend #benbvolliefde #altijdherres #opkomenvoorjezelf

♬ Sterke vrouw Astrid BenB vol Liefde – Dook van DijCk

5. Ook Desiree maakte er een potje (augurk) van tijdens het programma

Sorry, dit is de laatste over B&B Vol Liefde, maar we moesten deze er gewoon in doen. Desiree was op bezoek bij Hans in Italië, maar maakte niet echt een goede indruk. Niet bij Hans, maar ook haar concurrent Hariye en ex-vrouw Libera waren niet over haar te spreken. Vooral niet toen ze per se een potje augurken moest kopen en deze niet weggelaten konden worden uit het recept.. Je hoort het al: genoeg drama.

@lonnekevalkman

#fy #benbvolliefde #bbvolliefde #desiree #trending

♬ origineel geluid – Lonneke

6. Jezelf meenemen bij Lang Leve de Liefde schijnt niet genoeg te zijn voor sommige deelnemers

Lang Leve de Liefde, wie kent het niet. En dit programma zorgt echt niet altijd voor de liefde, zeker niet bij Anne en haar date. Hij heeft een cadeau voor haar meegenomen, maar zij niet voor hem. Hij is hier totáál niet over te spreken en ze is er dan ook helemaal klaar mee. En gelijk heeft ze.

@jarda024

#lldl #langlevedeliefde #date #voorjou

♬ origineel geluid – Jasper

7. Maxime Meiland is officieel getrouwd met haar vriend Leroy

Waar de relatie van Montana en Dirk helaas geen stand heeft gehouden, zijn Maxime en haar vriend Leroy wél happier than ever. Zij zijn namelijk in juli 2022 in het huwelijksbootje gestapt en wij hebben mogen meegenieten. En wat zag het er mooi uit, toch?!

8. De eerste afvaller van Expeditie Robinson haalde een wel hele nare streek uit

Over iconische realitymomenten gesproken. Marion was de allereerste afvaller van Expeditie Robinson en dat viel bij haar in het verkeerde keelgat. Ze nam namelijk een hele ananas, wat bananen en cassave (bijna al hun eten dus) mee om wraak te nemen op haar kampgenoten. WHUT?! Gelukkig hebben ze hier nog wel het hele programma om kunnen lachen.

@justforfunny_blondie

Niet te doen 🤣 #expeditierobinson #rtl4 #noh #evil #slecht #stuk #niettedoen #marion #oeps #vj #tv

♬ origineel geluid – Melanie 🙋🏼‍♀️

9. Het programma Echte Meisjes in de Jungle komt terug

Ik denk dat dit het nieuws was waar we allemaal op zaten te wachten, want het programma Echte Meisjes in de Jungle komt terug! Er is nu al enorm veel sensatie tussen de meiden onderling, dus we zijn heel erg benieuwd wat er allemaal is gebeurd in de jungle van Laos.

10. Tijdens Het Perfecte Plaatje zijn we allemaal van Tina de Bruijn gaan houden

We zijn alweer aangekomen bij het laatste iconsiche realitymoment: Tina’s deelname aan Het Perfecte Plaatje. Waar ze eerst nog niet zo goed was in het fotograferen en elke keer bijna het programma moest verlaten, heeft ze zichzelf enorm bewezen en stond ze uiteindelijk zelfs in de halve finale. En wat hebben we gelachen om haar streken en uitspraken.

@rtl.nl

Voor iedereen die vandaag wel wat extra humor kan gebruiken: the best of Tina! 😂 #Tina #HetPerfectePlaatje #RTL4

♬ origineel geluid – RTL – RTL

Déze dingen veranderen in het nieuwe seizoen van Married at First Sight