Emma Toussain
Emma Toussain Reality 28 dec 2022
Leestijd: 1 minuut

Wil je zien: de eerste beelden van het nieuwe seizoen van Echte Meisjes In De Jungle

YAY! Het programma Echte Meisjes In De Jungle komt terug! Dat wisten we natuurlijk al lang.. maar het leuke is dat we nu de eerste beelden kunnen zien. Zit jij er al klaar voor?

Eerste beelden van Echte Meisje In De Jungle

‘Echte Meisje In De Jungle’ is terug bij Videoland. In het programma, dat bijna 11 jaar geleden voor het laatst te zien was en nog steeds in het geheugen van veel mensen zit, gaan verschillende bekende Nederlandse reality-tv sterren de strijd met elkaar aan in de jungle, onder leiding van presentator Valerio Zeno.

Bekijk de trailer hieronder:

Wie doen er mee?

In het nieuwe seizoen vertrekken Gaby Blaaser, Louisa Janssen, Diva Maria, Janice Blok, Michella Kox, Lena Semenova, Jill Goede, Kelly Heruer, Esmée Ipema, Fabiola Volkers, Annebel Visscher en Channah Koerten naar de jungle van Laos om daar de strijd met elkaar aan te gaan. En als we deelneemster Michella Kox moeten geloven, die al eens eerder heeft meegedaan met het programma Echte Meisjes in de Jungle, bevat ook dit seizoen een hoop drama.

Wie ook een comeback maakt in dit programma, is dus Valerio Zeno. Hij zal namelijk het nieuwe seizoen van Echte Meisjes in de Jungle presenteren. En lucky him, want het is zijn taak om ervoor te zorgen dat de ‘echte meisjes’ de opdrachten uitvoeren én dat ze een beetje normaal met elkaar omgaan.. Dat wordt nog wat.

Het oude seizoen van ‘Echte Meisjes In De Jungle’ terugkijken? Zó vraag je dat aan