Audrey Garot
Audrey Garot Reality 28 dec 2022
Leestijd: 2 minuten

Montana Meiland en haar vriend Dirk zijn uit elkaar: ‘Tijd om elkaar los te laten’

Verdrietig nieuws voor Montana Meiland en haar vriend Dirk: na acht jaar hebben ze besloten om een punt achter hun relatie te zetten. Dit nieuws laten ze beiden weten via Instagram.

En dat tijdens de ‘feest’dagen..

Montana Meiland en haar vriend Dirk zijn uit elkaar

Al velen jaren hebben we kunnen genieten van Montana en haar vriend Dirk in ons favoriete programma Chateau Meiland. Ze waren er niet altijd bij, maar toch hebben we het koppel vaak samen gezien met de verschillende verhuizingen, vakanties en de feestdagen. Toch zullen we ze voorlopig niet meer samen zien, want het stel is helaas uit elkaar.. Awhhh!

Montana plaatst hetvolgende op Instagram over de break-up tussen haar en Dirk: “We hebben mooie momenten met elkaar beleefd, maar soms komt er een tijd om elkaar los te laten. We hebben elkaar lief maar gaan ieder ons eigen weg.”

Een stapje terug

Ook Dirk deelt dit nieuws op zijn Instagram en hij geeft aan dat Montana en hij elkaar los moeten laten, om zichzelf weer terug te vinden. “Op het moment doen we een stap terug in onze relatie om onszelf weer terug te vinden. Na alles wat er de afgelopen jaren om ons heen gebeurd is, zijn we veranderd, positief en negatief, bewust en onbewust. Dit kan alleen bereikt worden door elkaar op het moment los te laten en te kijken wat de toekomst ons brengt. We houden van elkaar en blijven in ieder geval goede vrienden.”

Ook wilt hij zijn schoonouders bedanken: “Bijdeze wil ik ook mijn geweldige schoonouders bedanken, jullie zijn fantastische personen, ik vind het ook heel erg vervelend dat jullie dit mee moeten maken na de geweldige 8 jaren welke wij gehad hebben.” Aan het einde van de post noemt Dirk Montana nog steeds ‘zijn alles’ dus wie weet komen de twee weer bij elkaar, nadat ze allebei zichzelf weer terug hebben gevonden!

Ewout Genemans loopt in déze stad mee met de politie voor een nieuw Bureau-seizoen