Audrey Garot
Audrey Garot Films & Series 28 dec 2022
Leestijd: 2 minuten

Ewout Genemans loopt in déze stad mee met de politie voor een nieuw Bureau-seizoen

Eerder hebben we al kunnen genieten van Bureau Burgwallen, Bureau 040, Bureau Hofstad en afgelopen seizoen was Bureau Arnhem aan de beurt. En wat was het weer een succes. Aangezien de seizoenen elke keer een enorme hit zijn, komt Ewout Genemans binnenkort weer met een nieuw Bureau-seizoen. Daarbij geldt er natuurlijk maar één belangrijke vraag: in welke stad zullen de opnames zijn?!

Ewout geeft al een kleine sneekpeak op zijn Instagram.

In déze stad zijn de opnames voor een nieuw Bureau-seizoen

Elk seizoen loopt Ewout weer mee met de politie in een nieuwe stad om te kijken hoe het eraan toegaat. We hebben al een paar steden gehad, maar ook dit seizoen zal dus weer in een stad zijn die we nog niet eerder hebben gezien. Maar waar zal dat zijn?! Ewout geeft in ieder geval al een kleine hint op zijn Instagram en daarbij zegt hij hetvolgende: “Ik sta voor het politiebureau waar we binnenkort het nieuwe seizoen ‘Bureau’ gaan opnemen. In welke stad ben ik?”

We zien helaas niet zo veel van de stad, dus wij kunnen hier helaas niet zoveel uithalen. Toch zijn er wel veel mensen die denken te weten waar het nieuwe seizoen zal worden opgenomen. Veel mensen schrijven: “Rotterdam Zuidplein!”. Grote kans dus dat het volgende Bureau-seizoen in Rotterdam wordt opgenomen. Zelf heeft Ewout nog niks bevestigd, maar we denken dat dit binnenkort wel gaat komen, aangezien dan ook de opnames beginnen.

Ewout Genemans

Zoals we al zeiden loopt Ewout Genemans elk Bureau-seizoen weer mee met de politie in een nieuwe stad. Toch blijft het hem (en ons) verrassen waar de politie elke keer weer mee te maken krijgt. Hij ziet hoe mensen in de boeien geslagen worden, hoe ze met verwarde mensen om moeten gaan en hoe ze soms het verdrietige nieuws moeten brengen aan nabestaanden. Want ook dat hoort erbij.

Kan jij nou niet wachten tot het nieuwe Bureau-seizoen begint? Alle vorige seizoenen staan op Videoland, dus ga die zeker kijken mocht je die nog niet gezien hebben!

Wil je zien: de eerste beelden van het nieuwe seizoen van Echte Meisjes In De Jungle