Audrey Garot
Audrey Garot Reality 29 nov 2022
Leestijd: 2 minuten

Aan dít realityprogramma zouden Fenna en Martijn (uit B&B Vol Liefde) wel mee willen doen

Martijn was afgelopen seizoen één van de B&B eigenaren die zich opgaf om de liefde te vinden in het programma B&B Vol Liefde. Toen Fenna de B&B binnen kwam lopen was het eigenlijk meteen liefde op het eerste gezicht. Vanaf dat moment zijn ze elkaar niet meer uit het oog verloren en wonen ze sinds kort zelfs samen in het mooie Portugal. Grazia sprak Fenna en Martijn over hun deelname aan het programma én werd het duidelijk aan welk realityprogramma ze nog willen deelnemen.

En de toekomstplannen van het stel worden ook een stuk duidelijker!

Aan dít realityprogramma zouden Fenna en Martijn wel mee willen doen

Fenna en Martijn kijken allebei positief terug op hun deelname aan het programma B&B Vol Liefde. En hoe kan het ook anders, want daar hebben de twee tortelduifjes elkaar ontmoet. Zouden ze na deze positieve ervaring nog een keer mee willen doen aan een realityprogramma? “Ik ben gek op reality-tv! Maar ik zou zelf absoluut nooit mee willen doen aan een programma als Temptation Island. Wel lijkt het me leuk om eens mee te doen aan Expeditie Robinson maar daar zijn we vast niet bekend genoeg voor”, vertelt Fenna.

Ook is er nóg een programma waarbij Fenna en Martijn samen aan zouden willen deelnemen. “Er is één programma waar we over een paar jaar misschien wel aan mee willen doen. En dat is Race om de Ringen. We hebben het weleens over trouwen gehad, maar dat is zeker niet iets voor in de nabije toekomst.”

Samenwonen

Eerder deelden Fenna en Martijn al dat ze (tijdelijk) gingen samenwonen en het lijkt erop dat het ontzettend goed gaat tussen de twee. “We wonen sinds kort samen en dat gaat bizar goed”, vertelt Fenna. “Het is gewoon heel chill tussen ons en we kunnen echt met elkaar lachen.” En comunication is key, vindt het stel. “We zijn vanaf het begin al heel goed in communiceren”, vertelt Martijn. “Als we iets niet fijn vinden, zeggen we dat meteen. In Fenna heb ik iemand gevonden naar wie ik altijd op zoek was.”

We kunnen genieten van nóg meer B&B Vol Liefde met een terugblik aflevering