Audrey Garot
Audrey Garot Reality 18 nov 2022
Leestijd: 2 minuten

We kunnen genieten van n贸g meer B&B Vol Liefde met een terugblik aflevering

Kan jij nou geen genoeg krijgen van het realityprogramma B&B Vol Liefde? Dan hebben we goed nieuws voor je. Hoewel het nieuwe seizoen nog eventjes op zich laat wachten, kunnen we binnenkort toch genieten van n贸g meer B&B Vol Liefde! Het programma komt namelijk met een terugblik aflevering waarin oud-kandidaten terugkeren en horen we hoe het met de liefde gaat. Hoe leuk is dat?!

Ook wij kunnen geen genoeg krijgen van het programma.

Terugblik aflevering

Tijdens een aflevering van RTL Boulevard werd er bekendgemaakt dat we een terugblik van B&B Vol Liefde kunnen verwachten. Woohoo! Deze aflevering zou ergens in december worden uitgezonden, maar een precieze datum is nog niet bekend. Helaas is er ook nog niet h茅茅l veel bekend over deze terugblik, maar wat we wel weten is dat in deze aflevering meerdere oud-kandidaten terugkeren. We krijgen (hopelijk) een update over hoe hun leven er nu uitziet 茅n natuurlijk hoe het met de liefde gaat. Onder andere tortelduifjes Fenna en Martijn, die sinds een tijdje samenwonen in Portugal, zullen van de partij zijn.

Wie er nog meer zullen deelnemen, is helaas nog niet bekend. Ook is het nog onduidelijk of het om oud-kandidaten van beide seizoenen gaat, of alleen van het vorige (tweede) seizoen. Wie hoop jij terug te zien?

B&B Vol Liefde: De Aftrap

De terugblik is niet het enige wat we binnenkort van B&B Vol Liefde kunnen verwachten, want een tijdje geleden werd er al bekendgemaakt dat er ook een aftrap van het programma komt. Hierin krijgen we een voorproefje van het nieuwe seizoen en maken we alvast kennis met de B&B-eigenaren. Je kan je dan zelfs nog opgeven, mocht je eventueel nog een leuke B&B-eigenaar spotten. De datum van B&B Vol Liefde: De Aftrap is gelukkig al w茅l bekend. Ben je benieuwd wanneer je deze kan bekijken op tv? Dat lees je hier.

Tina de Bruijn belandt voor het eerst ni茅t in de gevarenzone in Het Perfecte Plaatje: 鈥業k had het eigenlijk opgegeven鈥