Audrey Garot
Audrey Garot Films & Series 18 nov 2022
Leestijd: 2 minuten

NEE! Ellen Pompeo is niet meer te zien in het volgende seizoen van Grey’s Anatomy

We hebben slecht nieuws voor de trouwe fans van de ziekenhuisserie Grey’s Anatomy. Het zat er natuurlijk al een tijdje aan te komen, maar Ellen Pompeo, die de hoofdrol van Meredith Grey speelt in de serie, heeft besloten om te stoppen. Na 19 seizoenen is het moment dan toch écht daar en gaat de serie verder zonder Meredith Grey. Neeee…

Heartbreaking.

Ellen Pompeo niet meer te zien in het volgende seizoen van Grey’s Anatomy

Steeds meer originele personages verlaten onze favoriete ziekenhuisserie Grey’s Anatomy. Zo hebben Jackson Avery (gespeeld door Jesse Williams) en April Kepner (gespeeld door Sarah Drew) de serie al in het 18e seizoen verlaten. Ook Meredith Grey voegt zich dus nu aan dit rijtje toe. Dit maakte Ellen Pompeo bekend op haar Instagram.

In het vorige seizoen van Grey’s Anatomy was Ellen Pompeo al een stuk minder te zien dan in de eerdere seizoenen. Haar personage Meredith Grey was toen al van plan om te verhuizen naar Boston, maar door omstandigheden bleef ze toch nog even in het geliefde Seattle, waar ze toen hard nodig was bij haar collega’s. Het 19e seizoen kunnen wij helaas nog niet in Nederland bekijken, maar het lijkt erop dat dit het allerlaatste seizoen is waarin Meredith Grey te zien is. Waarschijnlijk zal ze dit keer écht verhuizen en het Grey Sloan Memorial achter zich laten.

Hoe nu verder?

Ondanks dat Ellen Pompeo de serie verlaat en we het zonder het hoofdpersonage Meredith Grey moeten doen, gaat de serie Grey’s Anatomy gelukkig nog gewoon verder. We kunnen natuurlijk niet zonder de ziekenhuisavonturen van de dokters in het Grey Sloan Memorial. En hoewel Ellen Pompeo dus niet meer te zien zal zijn, geeft ze wel aan dat haar personage Meredith Grey vast nog wel eens terugkomt voor een bezoekje aan het ziekenhuis. YES! We zijn dus gelukkig nog niet hélemaal van d’r af.

Yes! Waarschijnlijk zien we acteur Jesse Williams terug in het nieuwe seizoen van Grey’s Anatomy