Audrey Garot
Audrey Garot Films & Series 14 okt 2022
Leestijd: 2 minuten

Yes! Waarschijnlijk zien we acteur Jesse Williams terug in het nieuwe seizoen van Grey’s Anatomy

Het is alweer een tijdje geleden dat we het laatste seizoen van Grey’s Anatomy hebben kunnen bekijken. In Amerika is het 19e seizoen alweer in volle gang, maar helaas moeten wij nog een tijdje wachten. We zitten natuurlijk volop te speculeren wat er allemaal gaat gebeuren in het nieuwe seizoen, maar Jesse Williams, oftewel Dr. Jackson Avery in de serie, laat aan ‘E! News‘ weten dat hij zeer waarschijnlijk in het nieuwe seizoen te zien is. YES!

Hopelijk zien we deze hunk snel weer terug in het nieuwe seizoen van Grey’s Anatomy.

Jesse Williams waarschijnlijk in nieuw seizoen te zien

In het laatste seizoen van Grey’s Anatomy was te zien dat Jackson samen met April en hun dochter Harriet naar Boston verhuist om daar de Catherine Fox stichting te runnen. Hij heeft namelijk het stokje overgenomen van zijn moeder Catherine. Hoewel hij dus momenteel ergens anders werkt, ziet Jesse Williams het wel zitten om de nieuwe dokters op te leiden. “Ik denk dat dat heel goed mogelijk is”, vertelt hij. De acteur sluit een comeback dus gelukkig niet uit: “Ik denk dat het zeer waarschijnlijk is dat Jackson op de een of andere manier langs zal komen.” Grote kans dat Sarah Drew (Dr. April Kepner) dus ook met hem meekomt en ze samen hun entree maken in het nieuwe seizoen.

Wie er ook weer terug te zien is in het nieuwe seizoen is Kate Walsh als Dr. Addison Montgomery. Afgelopen seizoen was zij ook al te zien en ook dit seizoen zal zij terugkeren voor meerdere afleveringen.

Spin-off

Een tijdje terug ging er een gerucht dat er mogelijk een spin-off zou komen over de levens van Jackson Avery en April Kepner. Beiden acteurs staan hier zeker voor open, maar Jesse vertelt dat er nog geen concrete plannen zijn gemaakt. Ook zijn ze beiden op dit moment nog te druk voor deze spin-off. Too bad! Toch is Jesse Williams wel geïnteresseerd en hij sluit het dan ook zeker niet uit: “Ze zijn nu volwassen. Ze hebben een opgroeiend kind, carrières, en ze zouden in een nieuwe stad zijn. Boston is een lastige plek. Er zouden genoeg toegangspunten zijn voor die personages en anderen uit de show.”

Wij kunnen in ieder geval niet wachten op deze spin-off!

Netflix komt met nieuwe film ‘The Takeover’ met Holly Mae Brood in de hoofdrol