Audrey Garot
Audrey Garot Films & Series 11 okt 2022
Leestijd: 2 minuten

Netflix komt met nieuwe film ‘The Takeover’ met Holly Mae Brood in de hoofdrol

Ben jij wel weer toe aan een nieuwe, Nederlandse film? No worries, want Netflix komt binnenkort weer met een gloednieuwe productie. Dit keer is het geen zoetsappige film zoals we dat vaak gewend, maar dit keer komen ze met een echte misdaadthriller. Maak je klaar voor de spannende film The Takeover met niemand minder dan Holly Mae Brood in de hoofdrol.

Ook de trailer van deze spannende film is al te zien.

The Takeover

De film gaat over een hacker genaamd Mel Bandison. Op een dag maakt zij een data breach onschadelijk, maar daarmee legt ze onbedoeld een internationaal crimineel netwerk plat. Hierdoor verandert haar hele leven. Mel wordt door deze actie gevolgd door criminelen en ook kan ze niet meer naar huis, doordat ze overal wordt gezocht. Ze duikt onder bij Thomas Deen, waar ze een tijdje terug een mislukte date mee heeft gehad. Als Mel daar uiteindelijk ook opgespoord wordt, neemt ze Thomas per ongeluk mee in haar ellende en gaan ze samen op de vlucht. Om haar onschuld te bewijzen zoekt Mel haar oude mentor Buddy Benschop op in België, hij is namelijk de enige die haar hierbij kan helpen.

We moeten nog een klein maandje wachten voordat The Takeover daadwerkelijk op Netflix verschijnt, want deze komt pas op 1 november op de streamingsdienst. Wel heeft Netflix alvast de trailer vrijgegeven, zodat we alvast een klein beetje van de film kunnen genieten.

De cast

In The Takeover wordt de hoofdrol van Mel Bandison gespeeld door actrice Holly Mae Brood en haar partner in crime, Thomas Deen, wordt gespeeld door Géza Weisz. Ook Frank Lammers is in de film te zien als Buddy Benschop, een mede-hacker die ook door Interpol wordt gezocht. Daarnaast doen Walid Benmbarek, Susan Radder en Noortje Herlaar ook mee aan deze nieuwe Netflix film.

Netflix komt met een nieuwe Nederlandse film: Oei, ik groei!