Audrey Garot
Audrey Garot Entertainment 7 sep 2022
Leestijd: 2 minuten

Netflix komt met een nieuwe Nederlandse film: Oei, ik groei!

We houden allemaal van een goede, herkenbare Nederlandse film waarbij we lekker kunnen wegdromen. En laat Netlix nou net met zo’n film komen! Netflix komt namelijk met een nieuwe film, genaamd: Oei, ik groei! In de film volgen we drie stellen die worstelen met het ouderschap. De hoofdrollen zijn weggelegd voor Sallie Harmsen, Soy Kroon, Sarah Chronis, Louis Talpe, Katja Schuurman, Iliass Ojja, Yolanthe Cabau, Miljuschka Witzenhausen en Frederik Brom.

Sounds good, right?!

Over Oei, ik groei!

In Oei, ik groei! maken we dus kennis met drie stellen. Allereerst ontmoeten we de succesvolle advocate Anne (Sallie Harmsen) die na haar zwangerschapsverlof weer aan het werk gaat. Ze is hard op weg om partner te worden bij haar advocatenkantoor. Al gauw komt ze erachter dat het combineren van haar carrière met een baby uitdagingen met zich meebrengt. Zowel haar carrière als haar relatie met haar man Barry (Soy Kroon) komt door de nieuwe gezinssituatie onder druk te staan.

Anne gaat op zoek naar hulp en sluit zich aan bij de Mama voor Mama’s club, een sociëteit die moeders helpt. Deze club is opgericht door Kim (Katja Schuurman). Kim is getrouwd met Roos (Sarah Chronis), het stel heeft twee kinderen die ze met hulp van hun goede vriend Kaj (Louis Talpe) hebben gekregen. De afspraak met Kaj is dat hij alleen maar spermadonor zou zijn, maar wanneer het stel hun derde kind van Kaj verwacht, besluit Kaj dat hij alsnog betrokken wil zijn bij de opvoeding van de kinderen. Dit tot grote onvrede van Kim.

Ook Ilse (Yolanthe Cabau) sluit zich aan bij de club. Ilse en haar Marokkaanse man Sabri (Ilias Ojja) hebben nooit echt goed besproken hoe zij hun kind Sami willen opvoeden. Het stel wil echter wel hun kind beide culturen meegeven. Dit blijkt een uitdaging en zorgt voor frictie binnen hun relatie. De cultuurclash wordt nog duidelijker wanneer Sabri’s moeder bij hen intrekt om hen te helpen.

Volgend jaar op Netflix

Helaas moeten we nog wel even wachten totdat deze film ook daadwerkelijk op Netflix verschijnt. Ze zijn namelijk deze maand pas begonnen met de opnames. De film wordt volgend jaar op Netflix verwacht. We can’t wait!

Heb jij al helemaal zin om te bingen op Netflix? Vorige maand is de dramaserie The Girl in the Mirror uitgekomen en kijkers gaan los.

11 x geweldige tips om je haar langer dan ooit te laten groeien