Britta van Aggele
Britta van Aggele Entertainment 27 aug 2022
Leestijd: 2 minuten

Kijkers gaan helemaal los over de Netflix dramaserie The Girl in the Mirror

Veel kijkers houden van zoetsappige en romantische films. Deze zijn zeker op Netflix te vinden, maar soms willen kijkers ook iets anders. Als jij nog naar een goede dramaserie op zoek bent ben je aan het juiste adres. Kijkers gaan op dit moment namelijk helemaal los over de dramaserie The Girl in the Mirror, die op 19 augustus op Netflix verscheen.

Fans kunnen niet stoppen met kijken.

The Girl in the Mirror

Na het overleven van een busongeluk, waarbij bijna al haar klasgenoten zijn omkomen, wordt Alma wakker in het ziekenhuis. Ze kan zich niks meer herinneren van het ongeluk of van haar verleden. Nadat ze ontslagen is uit het ziekenhuis komt ze thuis is een huis vol met herinneringen die niet van haar zijn en zowel geheugenverlies als trauma zorgen ervoor dat ze heftige nachtmerries en visioenen krijgt die ze niet kan verhelderen.

Met behulp van haar ouders en vrienden, die haar eigenlijk onbekend zijn, probeert ze het mysterie rond het ongeluk te ontrafelen, terwijl ze worstelt om haar leven en haar identiteit terug te krijgen. Deze Spaanse serie is op 19 augustus op Netflix verschenen en wordt ontzettend goed ontvangen. Kijkers gaan namelijk massaal naar Twitter om het spannende verhaal te bespreken.

Reacties

Natuurlijk gaan fans massaal naar Twitter om over deze nieuwe spannende serie te praten. Zo schrijft een kijker: “De Spaanse horrorserie ‘Het meisje in de spiegel’ is goed. De eerste aflevering geeft final destination-vibes 👀” Andere kijkers schrijven: “Ik wilde zien waar The Girl In the Mirror-serie over ging en ik ben verslaafd”, “The Girl in the Mirror is een geweldige Netflix-show. Ik wil seizoen 2 zo snel mogelijk: > >” en “Niet veel tv-programma’s laten me echt hardop reageren, maar ik kijk naar Girl in the Mirror op Netflix en ik zei gewoon ‘wat de fuck?!’ zo hard dat ik denk dat de mensen in het kantoorgebouw ernaast het hebben gehoord.”