Audrey Garot
Audrey Garot Entertainment 4 okt 2022
Leestijd: 2 minuten

Oeh! Grey’s Anatomy- actrice Sarah Drew hint op mogelijke spin-off

De serie Grey’s Anatomy is al vanaf 2005 bezig en dat is niet voor niks, want de serie is een groot succes. Ondertussen zijn we alweer 18 seizoenen en 400 afleveringen verder, maar het is nog steeds onze favoriete guilty-pleasure. Hoewel er gelukkig (voorlopig) nog geen einde aan de serie lijkt te komen, hint actrice Sarah Drew op een mogelijke spin-off van de serie. Yay!

Goed nieuws voor fans van Grey’s Anatomy!

Spin-off met April en Jackson

Sarah Drew speelt de geliefde rol van April Kepner in de bekende ziekenhuisserie. Ook haar relatie met Jackson Avery, gespeeld door Jesse Williams, is een veelbesproken verhaallijn. De meeste fans van Grey’s Anatomy zijn dan ook helemaal weg van hun personages en ze kunnen er geen genoeg van krijgen. Sarah en Jesse krijgen dan ook veel de vraag of zij openstaan voor een eventuele spin-off van de serie, en goed nieuws! Beide acteurs zien dat wel zitten, vertelt Sarah in Entertainment Tonight: “Jesse en ik zijn allebei heel duidelijk geweest over hoe graag we zoiets zouden zien gebeuren.” Yes!

Achter de schermen van Grey’s Anatomy

De twee kunnen het niet alleen in de serie goed met elkaar vinden, maar ook achter de schermen zijn ze goed bevriend. “We werken graag samen. We houden van die relatie en van elke kans om ze samen op het scherm te zien. Ik denk dat veel mensen daar blij mee zouden zijn.”

Het is nog niet helemaal duidelijk of deze spin-off er ook daadwerkelijk gaat komen. “We zullen zien. (…) Maar toen ik plotseling terugkwam voor de 400e aflevering, duurde het ongeveer drie weken voordat we zeiden dat we zouden draaien. Dus je weet maar nooit! Die deur staat altijd open,” vertelt Sarah. Gelukkig staan Sarah en Jesse er in ieder geval voor open en ook de fans van de serie Grey’s Anatomy kunnen nu al niet wachten op deze mogelijke spin-off!

Yay! Het derde seizoen van Emily in Paris verschijnt dit jaar nog op Netflix