Audrey Garot
Audrey Garot Films & Series 26 sep 2022
Leestijd: 2 minuten

Yay! Het derde seizoen van Emily in Paris verschijnt dit jaar nog op Netflix

Deze zomer begonnen de opnames van het derde seizoen van Emily in Paris. De verwachtingen waren dat het niet heel lang meer zou duren totdat het nieuwe seizoen ook op Netflix komt. En we hebben goed nieuws: tijdens het Netflix-evenement Tudum maakten ze bekend dat het nieuwe seizoen van Emily in Paris dit jaar nog op de streamingsdienst verschijnt.

Bonjour seizoen 3!

Op deze datum verschijnt het derde seizoen van Emily in Paris op Netflix

Het nieuwe seizoen van Emily in Paris is voor de fans van de serie een echt kerstcadeautje. Op 21 december is het namelijk zo ver; dan verschijnt het nieuwe seizoen van de populaire serie op Netflix! Het nieuwe seizoen komt dus weer net voor de kerstdagen op de streamingsdienst, net als vorig jaar. Toen verscheen het tweede seizoen op 22 december. En we hebben meer goed nieuws: Netflix deelde de eerste beelden van Emily in Paris seizoen 3! Bekijk de beelden hieronder.

Seizoen 2

Aan het einde van seizoen 2 moest Emily belangrijke keuzes maken. Blijft Emily in Parijs of gaat ze terug naar Chicago waar ze vandaan komt? Op deze vraag lijken we al een antwoord te krijgen in de nieuwe beelden die Netflix heeft gedeeld. Hierin roept Emily: “It’s Paris!”. Grote kans dus dat ze in Parijs blijft, maar voor wie van de twee mannen zou ze nou uiteindelijk gaan? Gaat ze voor de charmante, Britse Alfie of toch voor haar first-love Gabriel?

Nog meer Emily in Paris

Wij snappen het helemaal als jij niet langer kan wachten tot het nieuwe seizoen. Maar niet getreurd, er komt namelijk ook een boek van Emily in Paris! Dit boek gaat over het eerste seizoen van de serie en het wordt verteld vanuit de perspectief van Emily. En om de diehard fans bezig te houden komt dit boek al uit in oktober! Op Bol.com kan je alvast een exemplaar reserveren.

Ook hoef je je geen zorgen te maken of er nog wel een nieuw seizoen van deze populaire Netflix-serie komt, want deze is al aangekondigd! Verder is er nog weinig bekend over het vierde seizoen, maar hoogstwaarschijnlijk zal ook deze in december 2023 verschijnen op Netflix.

Fans van Emily In Paris opgelet! De serie komt met een eigen kookboek