Audrey Garot
Audrey Garot Celebrities 26 sep 2022
Leestijd: 2 minuten

OMG: Molly-Mae van Love Island UK is zwanger van eerste kindje

Aah, babynieuws! Molly-Mae Hague en Tommy Fury zijn in verwachting van hun eerste kindje samen. Dit maakten zij bekend op Instagram met een té schattige video. Het stel is bekend van het programma Love Island UK waar zij in 2019 de liefde vonden bij elkaar. Gelukkig zijn ze nog steeds bij elkaar en is het koppel in verwachting van hun eerste Love-Island baby!

Love Island is dé plek voor liefde.

Babynieuws

Op Instagram deelden Molly-Mae en Tommy het grote nieuws. Ze plaatsten een video van hun samen waarin te zien is hoe Tommy de babybuik van Molly-Mae kust. In de caption staat hetvolgende: “I can’t wait for the adventures that we haven’t even dreamed of yet 👼🏼”. Hiermee maakt het stel dus bekend dat Molly-Mae zwanger is van hun allereerste kindje samen. Cute!

Love Island

Molly-Mae en Tommy zijn misschien wel het bekendste Love-Island koppel wereldwijd. Ze deden in 2019 beide mee aan het vijfde seizoen van Love Island UK, waar ze elkaar hebben ontmoet. De twee waren al vrij snel een koppel en bleven samen tot het eind. In het programma vroeg Tommy al aan Molly-Mae of zij zijn vriendin wou zijn en sindsdien hebben ze elkaar niet meer losgelaten. Ze hebben het programma helaas nét niet gewonnen, maar ze kwamen voor de liefde en die hebben ze in ieder geval gevonden!

De toekomst

Na het programma is het stel snel gaan samenwonen en er komt dus nu een baby aan! Zo vertelde Tommy afgelopen mei aan The Sun over zijn kinderwens: “Ik wil vier kinderen, maar het is Molly’s lichaam en zij is degene die er doorheen moet – maar ik zal er met haar zijn bij elke stap.” Awh! Ook vertelde Tommy dat hij eraan zat te denken om Molly-Mae ten huwelijk te vragen. Dat is nog niet gebeurd, maar hopelijk gaat hij snel op één knie voor zijn grote liefde!

Ekin-Su en Davide uit Love Island UK zijn #couplegoals en deze video bewijst dat maar al te goed