Audrey Garot
Audrey Garot Nagels 26 sep 2022
Leestijd: 2 minuten

Abonnement voor je nagels: je kan iedere maand onbeperkt je nagels laten doen bij deze salon in Amsterdam

Kan jij ook niet meer zonder je gemanicuurde nagels? Dan ben jij zeker niet de enige! Er is niks fijner dan twee keer in de maand je nagels laten verzorgen en er weer een nieuw kleurtje op te doen. Het is alleen jammer dat het zoveel geld kost, maar daar heeft Dashl dé oplossing voor: Nails on Repeat. Hiermee kan je elke maand onbeperkt manicures en gellak behandelingen laten doen, klinkt geweldig toch? Kies voor zoveel Classic Manicures, OPI gellak manicures, gellak verwijderingen en nagelreparaties als je wilt!

Wie wil dat nou niet?!

Nails on Repeat: iedere maand onbeperkt je nagels doen

Onbeperkt je nagels laten doen, het klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Gelukkig is dat het niet, want met een jaarabonnement voor € 69,- per maand heb jij bij Dashl elke maand recht op onbeperkt manicures en gellak behandelingen. Je kan de behandeling heel makkelijk via de Dashl-app boeken, dit kan een maand van tevoren, maar je kan ook een last-minute afspraak maken. Vind je het toch een beetje eng om een jaar lang aan een abonnement vast te zitten? No worries, ze hebben ook een abonnement die je maandelijks kan opzeggen. Ook als je even geen budget hebt voor je nagels of als je een paar weken op vakantie gaat, kan je je pakket pauzeren en kan je de schoonheidsbehandelingen makkelijk bewaren voor andere dagen. Je betaalt voor dit abonnement wel iets meer per maand, namelijk € 79,-.

Brows on Repeat

Ben jij niet zo’n fan van gemanicuurde nagels en gellak? Dat is natuurlijk geen probleem, want Dashl heeft dit abonnement niet alleen voor nagels! Ze hebben namelijk ook een abonnement waarmee je onbeperkt je wenkbrauwen kan laten doen. Perfect om even je wenkbrauwen bij te laten werken voor die ene afspraak of ga voor een mooie brow-lift. Dit abonnement is een stukje goedkoper en past misschien iets meer binnen je budget. Voor een ‘Brows on Repeat’ abonnement betaal je maar € 29,- per maand!

Dus, voor welk abonnement ga jij? Of neem jij ze allebei?

Deze ‘nail slugging’-hack van TikTok zorgt voor sterke en gezonde nagels