Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Entertainment 26 sep 2022
Leestijd: 2 minuten

De hengst is weer alleen: Harrie (aka HVK) en Rilana zijn niet meer samen

In het programma Daten op het kamp: Harrie zoekt een vrouw ging dekhengst Harrie Snijders opzoek naar zijn prinses. En die vond hij, want na lang daten en veel tiara-ceremonies koos hij uiteindelijk voor Rilana. Alleen de pret duurde niet lang, want Harrie en Rilana zijn niet meer samen.

Ook de ultieme tiara beloofde geen happy ever after…

Harrie en Rilana vonden de liefde…

Harrie Snijders a.k.a. HVK a.k.a. de dekhengst had wekenlang zijn eigen realityshow ‘Daten op het kamp: Harrie zoekt een vrouw!’. En dat beloofde natuurlijk een gezellige boel te worden, maar dat was het niet altijd. Harrie ging op zoek naar zijn perfecte vrouw en dat kon natuurlijk maar op één plek: het woonwagenkamp.

Aan het einde van de rit maakte hij zijn keuze tijdens de laatste tiara-ceremonie (voelt een beetje als The Bachelor, toch?). Hij koos voor de 27-jarige Rilana, Grace en Cladia trokken aan het kortste einde.

… maar zijn niet meer samen

Op Instagram laat Harrie weten hoe hij zijn avontuur heeft ervaren. ” Ik heb al veel tv gemaakt maar vond dit toch wel even iets anders.. Tijdens deze show heb ik niet alleen de meiden goed leren kennen, maar ook mezelf. Na al die dates en gesprekken die er zijn geweest weet ik nu heel goed wat ik wil en zoek in een vrouw/relatie. En alleen al voor die ervaring en kennis ben ik dankbaar.”

Ook geeft hij antwoord op de brandende vraag. Want ja, is hij nog samen met zijn Rilana?

“Het antwoord op deze vraag is: nee. Rilana en ik zijn niet meer samen.. Voor mij een drukke zomer met veel vluchten waarbij ik weinig tot niet in Nederland was. Voor haar ook een drukke periode met haar werk en boekingen. Natuurlijk is er altijd een weg die naar Rome leidt alleen voor ons was dit niet het geval. We zijn samen tot de conclusie gekomen dat we allebei toch andere prioriteiten en plannen hadden. En dat we jammer genoeg niet bij elkaar passen..”

Helaas dus geen happy ending voor HVK.