Audrey Garot
Audrey Garot Reality 4 okt 2022
Leestijd: 2 minuten

Love Island finalisten zaten vast: ‘De lift ging niet meer omhoog’

Zes weken lang konden we genieten van de deelnemers van Love Island die opzoek gingen naar ware liefde. In de villa in Gran Canaria zochten ze naar hun nieuwe partner en wij volgden ze tijdens hun dates en leuke challenges. Toch hebben wij niet alles gezien, laat Sunita weten met een leuke ‘storytime’ die zij deelt op haar TikTok.

Er gebeurde namelijk een klein ongelukje na de finale…

Deelnemers zaten vast in de lift

Tijdens de finale van Love Island werd bekendgemaakt dat Jotti en Cas hadden gewonnen en daarna was het natuurlijk tijd voor een feestje. De finalisten gingen naar een hotel en moesten vervolgens met de lift naar boven. Alleen.. ging de lift niet naar boven, vertelt Sunita: “De lift was voor vier personen en wij waren met acht personen in die lift gegaan van één bij één meter. Op een gegeven moment zei iemand: ‘huh, gaat de lift nog wel omhoog?’ En nee, de lift ging niet meer omhoog.” Oeeeps!

Vervolgens vertelt Sunita dat ze wel honderd keer op de knop hebben gedrukt voor hulp, alleen niemand reageerde. Ze hadden ook geen telefoons, want deze mochten ze niet bij zich hebben tijdens het programma. “Wij zaten dus vast met z’n allen in de lift, en op een gegeven moment na drie kwartier, toen kwam er eindelijk iemand ons uit de lift halen,” vertelt Sunita. Ook vertelt ze dat hun vibe hierna wel was verpest en hebben ze helaas geen feestje meer gehouden, balen!

@sunitasophia_

Toch niet zo slim van die islanders #loveisland

♬ origineel geluid – SunitaSophia

Sunita en Mert

Sunita stond in de finale met Mert, die al een keer eerder heeft meegedaan aan Love Island. Even leek het erop dat de twee misschien wel in een relatie zouden stappen samen, maar dit was niet het geval. Sunita en Mert besloten dan ook al vrij snel om uit elkaar te gaan. In gesprek met Grazia vertelden ze de reden van hun breuk.”Als je drie weken op elkaars lip zit, dan moet je vanbinnen wel iets voelen. Dan moet je wel een beetje verliefd zijn, maar dat gevoel kregen we allebei niet. (…) We hebben het heel leuk gehad en hebben er vrede mee dat we erachter zijn gekomen dat we niet bij elkaar passen,” vertelt Mert. Gelukkig gaan ze nog wel goed met elkaar om, maar meer dan vrienden zit er helaas niet meer in.

OMG: Molly-Mae van Love Island UK is zwanger van eerste kindje