Emma Toussain
Emma Toussain Reality 31 aug 2022
Leestijd: 1 minuut

Whut? Zijn Love Islands Sunita en Mert uit elkaar?

Het was toch wel een van de grootste verrassingen uit het afgelopen seizoen van Love Island: the return of the all stars. Zo keerden ex-winnaar Mert en huidig winnaar Cas terug, samen met nog een aantal anderen. Dat gebeurde tijdens de wissel in Casa Amor en dat zorgde ervoor dat Sunita viel voor de charmes van Mert. De twee hadden het erg gezellig en stonden zelfs in de finale. Maar er lijkt wat aan de hand te zijn.. want alle gezamenlijke foto’s op Instagram zijn weg.

What is going on?

Sunita en Mert

Tijdens Casa Amor veroverde Mert het hart (oké, misschien wekte hij alleen interesse) van Sunita en dat betekende dat Sunita Merijn aan de kant schoof. Tijdens de opnamesLove Island hadden de twee het erg gezellig en dat resulteerde uiteindelijk zelfs in een finaleplek. Na afloop van het programma begint het échte leven met elkaar, dan ga je uitzoeken of je in elkaars leven past. Het lijkt erop alsof ze die test niet gehaald hebben, want gister waren opeens alle foto’s van Instagram gehaald. En met alle foto’s bedoelen we een paar, want ze waren natuurlijk nog niet zo heel lang ‘samen’. Toch waren ze niet écht officieel dus waarschijnlijk is dating-fase tot een eind gekomen. Of ze gaan natuurlijk helemaal privé met de relatie, dat kan ook. Who knows?

“I will never let my smile affect 😉”, schrijft Mert op Instagram. Beetje krom engels, maar we snappen wat hij bedoelt. Hij zorgt ervoor dat niemand invloed heeft op zijn lach.. way to go, Mert. Toch klinkt dit wel een beetje alsof er iets aan de hand is.

Wat denk jij? Is het over met deze twee?

Netflix viert vandaag 25ste verjaardag en wij zijn in de war