Emma Toussain
Emma Toussain Celebrities 30 aug 2022
Leestijd: 2 minuten

Ladies opgelet: Thomas van der Vlugt deelt spicy foto’s op Instagram

Thomas van der Vlugt is onderdeel van StukTV én hij was natuurlijk ook De Bachelor, dat hebben we allemaal kunnen volgen. Daar koos hij uiteindelijk voor Merel en even leek het erop dat het de perfecte match was. Ze hebben nog een tijdje in het geheim gedate, maar uiteindelijk voelde het voor Thomas niet goed meer. Nu gaat hij dus weer single door het leven en dat zullen zijn vrouwelijke volgers weten ook.. hij heeft vandaag namelijk heel wat pikante foto’s gepost. Die wil je ff zien.

Thomas deelt steamy foto’s

De ex-Bachelor heeft een shoot gedaan voor &C, het blad van Chantal Janzen. Daarvoor moest hij uit de kleren en aangezien hij weer single is komen deze foto’s wel erg goed van pas.. zo trek je wel de aandacht van je vrouwelijke volgers. En als de foto niet al uitdagend genoeg was, doet Thomas ook nog een oproep: “Vet onhandig die handdoek 🤷‍♂️🙈 need some help here! 😉”

Bekijk de foto hieronder:

Geen eind goed, al goed

Yvonne Coldeweijer postte eind juni beelden van een Bachelor zónder Merel en met andere vrouw. Thomas en deze mysterieuze dame staan te zoenen op een feest en er bleken ook WhatsApp-gesprekken rond te gaan met bewijs dat het inderdaad niet Merel was op de beelden. Dat vlak na het uitlekken van deze beelden werd de relatie dan ook beëindigd, ook al ging het uiteindelijk al langere tijd niet zo lekker. Thomas voelde het niet meer zo en Merel juist wél. Dat is altijd een lastige situatie, want dan blijft eentje met een gebroken hart achter.

Ga jij momenteel ook door een fase van liefdesverdriet? That sucks big time. We kunnen het helaas niet mooier maken, wel ietsje makkerlijker. Goh, we lijken de Belastingdienst wel. Hoe kom je zo snel mogelijk van dat verdriet af? We helpen je een handje en zetten wat tips voor je op een rij. Good luck girl ❤

Verdrietig nieuws: Bachelor Thomas en Merel zijn tóch uit elkaar