Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Reality 17 nov 2022
Leestijd: 2 minuten

Martijn en Fenna uit B&B Vol Liefde over hun trouwplannen: ‘Ik heb er geen haast meer bij’

In het tweede seizoen van B&B Vol Liefde volgende we de zoektocht van Martijn. En die was soms uhm.. best ongemakkelijk. Uiteindelijk vond hij de liefde bij Fenna en deelde hij het grote nieuws, dat was wederom best ongemakkelijk. Toch zijn die cringy momenten niet voor niets geweest, want Fenna en Martijn wonen nu zelfs samen en vertellen openlijk over hun trouwplannen.

Aan doorpakken geen gebrek bij deze twee.

Martijn en Fenna uit B&B Vol Liefde over hun trouwplannen: ‘Ik heb er geen haast meer bij’

Een tijdje geleden kregen we blij nieuws uit Oostenrijk: Astrid en Harmjan gaan trouwen. Dat maakt ze het eerste koppel uit B&B Vol Liefde dat in het huwelijksbootje stapt. En dat betekent dat dit een succesvol seizoen was, want ook met Martijn en Fenna gaat het erg goed.

Fenna verhuisde laatst naar het zonnige Deixa-O-Resto om meer bij Martijn te zijn. De twee lieten er geen gras over groeien, maar als het goed zit, dan zit het goed. Tijdens een interview met RTL Boulevard geven de twee tortelduifjes aan dat ze kerst in Nederland vieren, waar Martijn de ouders van Fenna voor het eerst gaat ontmoeten. Een spannende volgende stap in hun relatie.

Ook over trouwen wordt gesproken, naar aanleiding van het nieuws van Astrid en Harmjan. ”Ik ben megablij voor Astrid en Harmjan, dat ten eerste” zegt Fenna. “Ik zei wel meteen: nou, daar gaat de primeur. Dus vergeet het maar, ik heb er geen haast meer bij” grapt Martijn.

We weten dat we binnenkort dus geen aanzoek hoeven te verwachten, maar betekent dit dat de plannen er wel zijn? Het lijkt er wel op.

In december komen alle kandidaten van B&B Vol Liefde nog een laatste keer bij elkaar om terug te blikken op het liefdesavontuur. Zullen we dan nieuws van Martijn en Fenna vernemen?